X
تبلیغات
آموزش بهترین غذاهای ایرانی،آشپزی ایرانی - طرز تهیه کوکو اسفناج

طرز تهیه کوکو اسفناج

* مواد لازم برای کوکو اسفناج *
با این مقدار مواد لازم به اندازه یک ماهیتابه متوسط از ”کوکو اسفناج“ خواهیم داشت.

چهار عدد تخم مرغ
چهار کاسه ماست خوری اسفناج خرد شده معادل 400 گرم
نصف کاسه ماست خوری جعفری خرد کرده معادل 30 گرم
نصف فنجان روغن معادل 50 گرم
یک عدد پیاز متوسط معادل صد گرم
نصف فنجان آبغوره معادل 60 گرم
نمک و فلفل به میزان لازم

* طرز تهیه کوکو اسفناج *

چهار کاسه ماست خوری اسفناج خرد شده را با نصف فنجان آبغوره و کمی نمک با شعله زیاد می پزیم تا آب آن تبخیر شود و یک کاسه اسفناج پخته شده به دست آید.

اسفناج پخته شده، جعفری خرد شده، تخم مرغ، پیاز رنده شده و نمک و فلفل را با هم مخلوط می کنیم تا مایه کوکو اسفناج آماده شود.

نصف فنجان روغن را داغ کرده، مایه کوکو را در آن می ریزیم. در ظرف را پنج دقیقه می گذاریم تا کوکو کمی سفت شود.

کوکو را در دو الی سه مرحله برش می دهیم و در ظرف را نمیگذاریم تا لبه های کوکو نیز سرخ و برشته شود.

کوکو را برمی گردانیم تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود. در ظرف را نمی گذاریم تا کوکو برشته شود.

کوکو آماده است. آن را می توان با کاهو و گوجه فرنگی و کمی سس سفید تزئین کرده، میل نمائید.

* کالری *

مقدار کالری موجود در کل این غذا 885 کیلوکالری می باشد.

مقدار کالری موجود در یک تکه از این غذا (یک هشتم غذا) 110 کیلوکالری می باشد





برچسب‌ها: انواع کوکو و کتلت , طرز تهیه کوکو اسفناج

تاريخ : سه شنبه 1 مرداد1392 | | نویسنده : آشپزباشی |
.: Weblog Themes By VatanSkin :.