طرز تهیه پیتزا مخلوط

مواد لازم:

پیاز یک عدد، نمک و فلفل به میزان لازم، گوجه رنگی تزئینی 150 گرم، قارچ 100 گرم، گوشت چرخ کرده 200 گرم، ژامبون 100 گرم، سوسیس 100 گرم، فلفل دلمه ای سبز یک عدد، سس ریحان 2 قاشق غذاخوری، ارگانوا یک قاشق چایخوری، پنیر پارمزان 500 گرم، روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

پیاز را خرد کنید و به مدت چند دقیقه در روغن زیتون تفت بدهید. گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و تفت بدهید تا زمانی که آب گوشت جمع شود. بعد از چرخ شدن گوشت، نمک و فلفل را نیز اضافه کنید. قارچ، گوجه فرنگی، ژامبون و سوسیس را خلالی خرد کنید. کف قالب را چرب کنید و خمیر را در کف ظرف پهن کنید. روی خمیر را کمی سس ریحان بمالید. مخلوط پیاز و گوشت، ژامبون، قارچ، سوسیس و خلال های فلفل دلمه ای را به ترتیب روی خمیر بچینید و در آخر ارگانوا را روی آن بپاشید. پنیر را روی مواد بریزید. فر را با حرارت 350 درجه فارنهایت گرم کنید و به مدت 20 دقیقه پیتزا را بپزید. درنهایت روی پیتزا آویشن بپاشید و سرو کنید.


برچسب‌ها: انواع پتاژ و پیتزا

تاريخ : جمعه 22 دی1391 | | نویسنده : آشپزباشی |
.: Weblog Themes By VatanSkin :.