سوپ گوجه رنگی با ریحان به سبک تایلندی

گوجه فرنگی رسیده 5-6 عدد
پیاز متوسط خرد شده 1 عدد
چیلی سبز تازه 2 عدد
آب مرغ 4 فنجان
سیر 3-4 حبه رنده شده
زنجبیل رنده شده حدود 1قاشق چایخوری
پودر کاری 1-2 قاشق چایخوری
شکر 1 قاشق چایخوری (اختیاری)
نمک و فلفل سیاه و سفید به میزان دلخواه
شیر نارگیل 200 گرم (اختیاری)
ریحان تازه 1/2 فنجان
آب لیمو تازه (اختیاری)
طرز تهیه:
ابتدا پوست گوجه فرنگی هارا می گیریم و خرد می کنیم.در قابلمه مورد نظر،2قاشق روغن ریخته و پیاز و چیلی ها را اضافه وبه مدت 2 تا 3 دقیقه تفت می دهیم.سیر و زنجبیل را اضافه و 1تا 2 دقیقه سرخ می کنیم.گوجه فرنگی ها رو اضافه می کنیم تا 5دقیقه بجوشد.سپس نمک،فلفل،کاری وآب مرغ را اضافه کرده،می گذاریم 20 دقیقه بجوشد.در آخر ریحان ها و شیر نارگیل(در صورت استفاده) اضافه کرده تا 5 دقیقه دیگر بماند.سوپ را باهمزن یا گوشت کوب برقی به شکل پوره در می آوریم و با آبلیمو ویا خامه تزئین و سرو می کنیم.
+ نوشته شده در یکشنبه ۱۰ دی ۱۳۹۱ ساعت توسط آشپزباشی
|

آشپزی ایرانی و غذای ایرانی مطمئنا یکی از بهترین و خوشمزهترینها در دنیاست... پس با آشپزباشی همراه باشید.