طرز تهیه کیک ساده

هر کسی یه دستور پایه برای کیک
هایی که می پزه داره، راستش این دستور، پایه کیک های منه و خیلی بلاها سرش
میارم و کیک های طعمدار باهاش درست می کنم...
مواد لازم:
آرد: 3 پیمانه
شکر: 1 و یک چهارم پیمانه
شیر: 1 پیمانه
تخم مرغ: 3 تا
روغن مایع: 1 پیمانه
وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
بیکینگ پودر: 1 قاشق چایخوری
نمک: نوک چاقو
مقدار شکر رو من خیلی وقتا 1 پیمانه می ریزم و خیلی وقتا 1 و نیم پیمانه..بستگی داره
طرز پخت:
خب مواد رو جلو رومون می ذاریم تا همدما بشن...فر رو روی 180 روشن کردم. آرد و نمک و بیکینگ پودر رو سه بار الک کردم..
قالب رو با کره چرب و خوب آردپاشی کردم و برعکس کردم تا اضافی هاش بریزه
شکر و تخم مرغها رو توی ظرف ریختم
و خوب با همزن می زنیم تا کرم و کشدار بشه
روغن بریزه توی این مایه و یه هم می زنیم
شیر رو هم می ریزیم و بازم یه هم می زنیم
مخلوط آرد الک شده رو در چند نوبت و کم کم به مواد اضافه می کنیم و با دور کند همزن زدم
وقتی همه آرد به خورد مواد رفت و یکدست شد توی قالب چرب شده و آردپاشی شده ریختم
میره توی فر به مدت 40 دقیقه و البته مثل همیشه بسته به دمای فر و قلقل فرتون این زمان ممکنه بیشتر هم بشه
من وقتی تست کردم و مطمئن شدم پختش کامل شده خیلی کوتاه، المنت بالا رو روشن کردم
میذاریم کمی بمونه تااز حرارت بیفته و بعد روی توری برمی گردونیم تا خنک بشه
کیک ساده مون آماده ست و بسیار هم خوشمزه ..بافتش منسجمه و پوک و پفکی نیست و نرمه در کل
برای یه عصرونه دلچسب با چای خیلی خوبه
کنار یه اسکوپ بستنی هم خیلی می چسبه
همونطور که گفتم این کیک پایه ست و ساده..من اگه شیر نداشته باشم ماست می ریزم توش
جای مایع کیک (شیر) رو با آب هر میوه ای عوض کنین میشه کیک اون میوه...کیک پرتقال، کیک سن ایچ و ...
کمی هل یا گلاب عطر و طعم نوستالژیک و کیک های قدیمی مامان بزرگ ها رو به خاطر میاره
کم کردن مقدار آرد و به همون میزان اضافه کردن کاکائو، کیک کاکائویی بهتون میده و .....
مواد لازم:
آرد: 3 پیمانه
شکر: 1 و یک چهارم پیمانه
شیر: 1 پیمانه
تخم مرغ: 3 تا
روغن مایع: 1 پیمانه
وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
بیکینگ پودر: 1 قاشق چایخوری
نمک: نوک چاقو
مقدار شکر رو من خیلی وقتا 1 پیمانه می ریزم و خیلی وقتا 1 و نیم پیمانه..بستگی داره
طرز پخت:
خب مواد رو جلو رومون می ذاریم تا همدما بشن...فر رو روی 180 روشن کردم. آرد و نمک و بیکینگ پودر رو سه بار الک کردم..
قالب رو با کره چرب و خوب آردپاشی کردم و برعکس کردم تا اضافی هاش بریزه
شکر و تخم مرغها رو توی ظرف ریختم
و خوب با همزن می زنیم تا کرم و کشدار بشه
روغن بریزه توی این مایه و یه هم می زنیم
شیر رو هم می ریزیم و بازم یه هم می زنیم
مخلوط آرد الک شده رو در چند نوبت و کم کم به مواد اضافه می کنیم و با دور کند همزن زدم
وقتی همه آرد به خورد مواد رفت و یکدست شد توی قالب چرب شده و آردپاشی شده ریختم
میره توی فر به مدت 40 دقیقه و البته مثل همیشه بسته به دمای فر و قلقل فرتون این زمان ممکنه بیشتر هم بشه
من وقتی تست کردم و مطمئن شدم پختش کامل شده خیلی کوتاه، المنت بالا رو روشن کردم
میذاریم کمی بمونه تااز حرارت بیفته و بعد روی توری برمی گردونیم تا خنک بشه
کیک ساده مون آماده ست و بسیار هم خوشمزه ..بافتش منسجمه و پوک و پفکی نیست و نرمه در کل
برای یه عصرونه دلچسب با چای خیلی خوبه
کنار یه اسکوپ بستنی هم خیلی می چسبه
همونطور که گفتم این کیک پایه ست و ساده..من اگه شیر نداشته باشم ماست می ریزم توش
جای مایع کیک (شیر) رو با آب هر میوه ای عوض کنین میشه کیک اون میوه...کیک پرتقال، کیک سن ایچ و ...
کمی هل یا گلاب عطر و طعم نوستالژیک و کیک های قدیمی مامان بزرگ ها رو به خاطر میاره
کم کردن مقدار آرد و به همون میزان اضافه کردن کاکائو، کیک کاکائویی بهتون میده و .....
+ نوشته شده در یکشنبه ۱۵ دی ۱۳۹۲ ساعت توسط آشپزباشی
|
آشپزی ایرانی و غذای ایرانی مطمئنا یکی از بهترین و خوشمزهترینها در دنیاست... پس با آشپزباشی همراه باشید.