صرفه جویی در مصرف روغن

معمولا وقتی کوکو سیب زمینی وکتلت و بادنجان و... سرخ میکنیم کلی ....

لطفا جهت مشاهده کامل متن به ادامه مطلب بروید.


ادامه نوشته

پلو پختن را هم بلد نیستی؟!

فکر نکنم در این روزگار دختر و پسری پیدا بشوند که پلو پختن را هم بلد نباشند! اما محض اطمینان:

"معمولاً اگر ۵/۲ سانتی متر آب روی برنج را بگیرد...

لطفا جهت مشاهده کامل متن به ادامه مطلب بروید.

ادامه نوشته

ریزه کاری های . . .

پیتزا یک غذای تقریبا حاضری اما خوشمزه است که بیشتر مردم آن را دوست دارند و ...

لطفا جهت مشاهده کامل متن به ادامه مطلب بروید.

ادامه نوشته

سیب زمینی داغ در سرمای زمستان

برای داشتن سیب زمینی تنوری معرکه، بیرونش را با چنگال...

لطفا جهت مشاهده کامل متن به ادامه مطلب بروید.

ادامه نوشته

چند نکته راجع به برنج

۱) برای اینکه برنج شما سفید شود می توانید چند قاشق ماست، داخل ظرف برنج درحال جوشیدن بریزید.

۲) اگر برنج شما...

لطفا جهت مشاهده کامل متن به ادامه مطلب بروید.

ادامه نوشته

حبوبات

هنگام پختن نخود...

لطفا جهت مشاهده کامل متن به ادامه مطلب بروید.

ادامه نوشته

بریدن پنیر

قبل از بریدن پنیر،همیشه...

لطفا جهت مشاهده کامل متن به ادامه مطلب بروید.

ادامه نوشته

آبگوشت سوخته

اگر یک قاشق شربت خوری...

لطفا جهت مشاهده کامل متن به ادامه مطلب بروید.

ادامه نوشته

ماکارونی خمیر شده

اگر غذاهای خمیری نظیر اسپاگتی،ماکارونی...

لطفا جهت مشاهده کامل متن به ادامه مطلب بروید.

ادامه نوشته

گوجه فرنگی

هنگام پختن گوجه فرنگی ...

لطفا جهت مشاهده کامل متن به ادامه مطلب بروید.

ادامه نوشته

بوی بد

برای جلوگیری از انتشار بوی نامطبوع ...

لطفا جهت مشاهده کامل متن به ادامه مطلب بروید.

ادامه نوشته

طرز تهیه رشته و خشکار در گیلان

طرز تهیه رشته و خشکار در گیلان - آشپزی

مواد لازم برای تهیه رشته:
آرد برنج ۲: پیمانه پلوپز
آب ۴: پیمانه یا به میزان لازم


مواد لازم جهت تهیه خشکبار:

مغزگردو۱۰۰: گرم

مغز هل ۳: قاشق مرباخوری

دارچین: ۵/۳ قاشق مرباخوری

زنجبیل :در صورت تمایل ۱ قاشق چایخوری

شکر: پیمانه پلوپز

مواد لازم برای تهیه شربت:
آب ۱٫۵: لیوان
شکر :به میزان لازم
دارچین :۱ قاشق مرباخوری
روغن :برای سرخ کردن به میزان لازم


طرزتهیه:

ابتدا آرد برنج را الک کرده سپس آب را کم کم به آن اضافه می کنیم تا بصورت خمیر ...

لطفا جهت مشاهده کامل متن به ادامه مطلب بروید.

ادامه نوشته

طرز تهیه بورک ترکیه

طرز تهیه بورک ترکیه



برای تهیه این پیش غذای ترکیه ای نیاز به خمیر یوفکا داریم که به طور آماده در فروشگاههای مواد غذایی فروخته می شود .
مواد لازم
خمیر یوفکا
کالباس خرد شده
قارچ خرد شده
کره یا مارگارین
پنیر پیتزا
روغن برای سرخ کردن
فلفل سیاه و قرمز
آویشن و کمی زردچوبه
ابتدا قارچها را با کره تفت داده و ادویه ها را به آن اضافه می کنیم . بعد ورقه های یوفکا را باز کرده .اگر ورقه ها دایره باشد آن را ...

لطفا جهت مشاهده کامل متن به ادامه مطلب بروید.

ادامه نوشته

مینی دونات

مینی دونات - انواع دونات - شیرینی - آشپزی

مواد لازم :
تخم مرغ 2 عدد
روغن مایع 2 قاشق غذاخوری
شیر 2 قاشق غذاخوری
... پودر قند 9 قاشق غذاخوری
بکینگ پودر یک قاشق غذاخوری
نمک کمی
وانیل کمی
آرد به میزان لازم
روغن مایع برای سرخ کردن
طرز تهیه :
تخم مرغ ، پودر قند ، وانیل و نمک را با همزن دستی بزنید تا خوب مخلوط شوند. سپس شیر رو روغن مایع را اضافه کرده و ...

لطفا جهت مشاهده کامل متن به ادامه مطلب بروید.


ادامه نوشته

خوراک سیب زمینی

خوراک سیب زمینی

مواد لازم:
سیب زمینی درشت: 4 عدد
کره یا مارگارین یا روغن زیتون: برای هر سیب زمینی: 50 گرم
زیتون سبز و سیاه
هویج رنده شده یا پخته
فلفل دلمه ای رنگی
ذرت شیرین پخته
نخود فرنگی
لوبیا قرمز پخته
قارچ پخته یا خام
طرز تهیه:
ابتدا باید سیب زمینی ها را آماده و تنوری کنید. روی پوست سیب زمینی با چنگال چند سوراخ ایجاد کنید و سپس سیب زمینی ها را در فویل پیچیده در ...

لطفا جهت مشاهده کامل متن به ادامه مطلب بروید.


ادامه نوشته

سوفله سیب زمینی و گوشت چرخ کرده

مواد لازم برای 2 نفر
سیب زمینی= 4 عدد بزرگ
گوشت چرخ کرده= 200 گرم
پیاز= 1 عدد بزرگ
قارچ = 6 عدد
پنیر پیتزا= 170 گرم
سیر= 1 حبه
رب= 2 قاشق غذاخوری
زردچوبه و فلفل سیاه و نمک= به مقدار لازم

طرز تهیه
سیب زمینی را با مقداری آب بگذارید تا آبپز شود.

پیاز را خلالی خرد کرده و کمی ...

لطفا جهت مشاهده کامل متن به ادامه مطلب بروید.


ادامه نوشته

پیتزا قیفی یا پیتزا کنو

پیتزا قیفی یا پیتزا کنو - آشپزی

موارد لازم:
آب 2/1 پیمانه سرخالی 80 گرم
شیر ولرم 1 پیمانه پر یا حدود 165 گرم
روغن زیتون 3/1 پیمانه یا حدود 60 گرم
نمک 1 ق چایخوری
ارد تا حدی که خمیر به دست نچسبه .
خمیر مایه 1 قاشق سوپخوری سر پر
شکر 1 قاشق مرباخوری
سوسیس و کالباس خرد شده
فلفل دلمه ای خرد شده
سیر له شده یک حبه
سس گوجه فرنگی
ریحان خرد شده
پودر آویشن با ارگانو کمی
قارچ خرد شده
پنیر گودا رنده شده
پنیر پیتزا رنده شده
قالب قیفی


دستور پخت


آب با دمای ۴۰ درجه در حدی که دست را نسوزند +شکر+ خمیر مایه را میگذاریم تا عمل بیاد. وقتی‌ خمیر مایه عمل آمد در ظرف بزرگی‌ ریخته شیر (ولرم باشد) به آن اضافه می‌کنیم. نیمی از ...

لطفا جهت مشاهده کامل متن به ادامه مطلب بروید.


ادامه نوشته

پنکیک ساده

پنکیک ساده - انواع صبحانه - آشپزی


پنکیک ساده به روش آمریکایی تهیه می شود و مناسب افرادیست که دوست دارند پنکیک آنها کلفت و وسط آن نرم شود.
مناسب برای :2 نفر
زمان آماده سازی : کمتر از 15 دقیقه
این صبحانه ایده آل است برای کسانی که از خوردن نان و پنیر برای صبحانه خسته شده‌اند و به دنبال صبحانه جدید و خوشمزه و متنوع هستند.این پنکیک در 15 دقیقه آماده می‌شود و برای 2 نفر مناسب است.

مواد لازم: ...


لطفا جهت مشاهده کامل متن به ادامه مطلب بروید.

ادامه نوشته

روشي براي رهايي از سرفه هاي مزمن و طولاني ...

سلامتی - آشپزی

به ترب سياه و كمي عسل نياز داريم ...سر ترب رو جدا مي كنيم و ...

ادامه نوشته

پلو بلغور تند(Acılı Bulgur Pilavı)غذای کشور ترکیه

 پلو بلغور تند(Acılı Bulgur Pilavı)غذای کشور ترکیه - انواع پلو - آشپزی


مواد لازم: ..


ادامه نوشته

سوپ گوجه فرنگی با پنیر پیتزا

سوپ گوجه فرنگی با پنیر پیتزا - انواع سوپ - آشپزی

مواد لازم: ...

ادامه نوشته

طرز تهیه شیرینی ناپلئونی

طرز تهیه شیرینی ناپلئونی - انواع شیرینی


مواد لازم : ...


ادامه نوشته

راز خوشرنگ و خوشمزه تر شدن فسنجان

راز خوشرنگ و خوشمزه تر شدن فسنجان - انواع خورش - آشپزی



می خواهیم فوت کوزه گری یک خورشت فسنجان بسیار خوشمزه و البته خوشرنگ را بر ملا کنیم که با شیوه ای بسیار ساده وباور نکردنی امکان پذیر است پس با ما همراه باشید :

برای اینکه بدانید چطور می توانید یک خورشت فسنجان...

ادامه نوشته

لازانیا لوله ای یا انتی لاقاریان

لازانیا لوله ای یا انتی لاقاریان

مواد لازم: ...



ادامه نوشته

طرز تهیه مافین شکلاتی

طرز تهیه مافین شکلاتی - آشپزی

مواد لازم: ...

ادامه نوشته

خواص هلو

خواص هلو - آشپزی


اصل هلو از چین بوده است و بعد به ایران آمده و از ایران به اروپا رفته است . هنوز هم در چین ، یک نوع هلوى وحشى مى روید که هسته آن درشت
ولى خود آن کوچک است . در قرون وسطى نام هلو در کتابهاى فرانسه آمده است و دستور داده اند آب هلو را با عسل بجوشانند و ...

ادامه نوشته

رشته های محبوب همه بچه ها

 اگر واقعاً ماکارونی عالی می‌خواهید ، باید آنها را در یک قابلمه آب بپزید. قابلمه باید برای آب کافی جا داشته باشد اینقدر که رشته های ماکارونی ...

لطفا جهت مشاهده کامل متن به ادامه مطلب بروید.

ادامه نوشته

طرز تهیه فلافل پنیر محلی

طرز تهیه فلافل پنیر محلی

مواد لازم : ...




ادامه نوشته

برای‌ كدبانوی‌ ایرانی‌

● سبزیجات‌ را سریع‌ بپزید

برای‌ آن‌ كه‌ سبزی‌ها و حبوبات‌ زودتر از حدمعمول‌ بپزد، مقدار ...

لطفا جهت مشاهده کامل متن به ادامه مطلب بروید.

ادامه نوشته

‌روغن داغ را در ظروف پلاستیكی‌ ‌نریزید

هرگز برای سرخ كردن مواد غذایی نباید از روغن‌های جامد استفاده كرد زیرا ...

لطفا جهت مشاهده کامل متن به ادامه مطلب بروید.

ادامه نوشته

چه‌ كار كنیم‌ شیر سر نرود

▪ برای‌ آنكه‌ شیر شما هنگام‌ جوشیدن‌ سر نرود،می‌توانید از شیر جوشهای‌ مخصوص‌ استفاده‌ و اگرچنین‌ ظرفی‌ در اختیار ندارید، لبه‌ ظرف‌ یعنی‌قسمت‌ بالای‌ آن‌...

لطفا جهت مشاهده کامل متن به ادامه مطلب بروید.

ادامه نوشته

طرز تهیه سوسیس کالباس خانگی

طرز تهیه سوسیس کالباس , تهیه سوسیس کالباس خانگی

طرز تهیه سوسیس کالباس در منزل را به سه روش برای شما آموزش داده ایم .

(دستور شماره 1)
مواد لازم : ...


ادامه نوشته

خشک کردن گوجه فرنگی

اگر پیدا کردن گوجه فرنگی خشک سخت است راحت و بدون دردسر میتوانید آنرا در خانه تهیه کند. یک روش ساده خشک کردن آنها در آفتاب است. گوجه ها را از ...

لطفا جهت مشاهده کامل متن به ادامه مطلب بروید.

ادامه نوشته

برنج و مرغ را به سبک اسپانیایی درست کنید

برنج و مرغ اسپانیایی , پخت غذاهای اسپانیایی

مواد لازم برای ۴ نفر : ...

لطفا جهت مشاهده کامل متن به ادامه مطلب بروید.


ادامه نوشته

ترفند هایی برای کدبانوی ایرانی

 برای آن‌که گل کلم شما سفید و درخشان شود، در هنگام پختن، کمی شیر به اندازه یک...

لطفا جهت مشاهده کامل متن به ادامه مطلب بروید.

ادامه نوشته

یک سوپ بی نظیر بپزید


مواد لازم : ...


ادامه نوشته

کوفته تبریزی بدون گوشت کاملا رژیمی!

کوفته تبریزی بدون گوشت کاملا رژیمی!

مواد لازم: ...

لطفا جهت مشاهده کامل متن به ادامه مطلب بروید.

ادامه نوشته

روش تهیه‌ی کیسل لایه‌ای انار و شیر

روش تهیه‌ی کیسل لایه‌ای انار و شیر

 

کیسل، دسری است که از ترکیب آب یا پوره‌ی میوه‌های ترش با شکر و نشاسته‌ی سیب‌زمینی درست می‌شود. این دسر یکی از دسرهای سنتی قدیمی روسیه است. کیسل را به دو صورت سرد و گرم سرو می‌کنند. برای درست کردن این دسر، میوه های ترش ارجحیت دارند.

مواد اولیه : ....

لطفا جهت مشاهده کامل متن به ادامه مطلب بروید.


ادامه نوشته

استیک جگر ( خوراك جگر )

استیک جگر ( خوراك جگر )

استیک جگر ( خوراك جگر )

 

مواد لازم : ...

لطفا جهت مشاهده کامل متن به ادامه مطلب بروید.


ادامه نوشته

۱۲ فرمان برای شیرینی‌پزی عید

۱) اگر می‌خواهید شیرینی‌هایی با مقدار زیاد بپزید، فر را روی حرارت متوسط تنظیم کنید و آنها را در مدتی طولانی بپزید. اما برای شیرینی‌های ریز و کوچک (مثل شیرینی‌نخودچی)، با حرارت زیاد، می‌توانید در وقتتان صرفه‌جویی کنید.

۲) اگر روی شیرینی‌تان پخته ولی ...

لطفا جهت مشاهده کامل متن به ادامه مطلب بروید.

ادامه نوشته

خوراک مرغ با سیر و لیمو

خوراک مرغ با سیر و لیمو

مواد لازم : ...

 لطفا جهت مشاهده کامل متن به ادامه مطلب بروید.


ادامه نوشته

طرز تهیه پیراشکی کرم دار

طرز تهیه پیراشکی کرم دار - آشپزی



مواد لازم خمیر پیراشکی: ...

ادامه نوشته

پاستا با سسِ سیر و اسفناج

پاستا با سسِ سیر و اسفناج - انواع پاستا - آشپزی



مواد لازم برای چهار نفر: ....

ادامه نوشته

آلبالو پلو

 آلبالو پلو - آشپزی

مواد لازم: ...


ادامه نوشته

خوراکی فوق‌العاده برای داشتن شکمی صاف

خوراکی فوق‌العاده برای داشتن شکمی صاف - سلامتی - آشپزی


تخم کتان؛ شاید با مصرف دانه‌های کتان دستیابی به شکمی صاف دیگر تنها یک رویا نباشد.
دانه کتان یک بسته مغذی و سرشار از ...

ادامه نوشته

خواص غذایی و درمانی آلبالو

خواص غذایی و درمانی آلبالو - آشپزی



* مسکن تشنگی است و شربت آلبالو برای رفع عطش بسیار مناسب است.

* آلبالوی ترش قابض خوبی است و ...

ادامه نوشته

دلمه برنج

دلمه برنج - دلمه - آشپزی


مواد لازم: ...


ادامه نوشته

فهرست میوه‌ها و سبزی‌جات سرشار از کربوهیدرات‌ها

فهرست میوه‌ها و سبزی‌جات سرشار از کربوهیدرات‌ها - سبزیجات - آشپزی


موز:

مقدار کربوهیدرات موجود در یک موز متوسط حدود 26/95 گرم و در یک موز بزرگ حدود 31 گرم است.

کشمش

مقدار کربوهیدرات موجود ...

ادامه نوشته

سوپ جو با شیر

سوپ جو با شیر - آشپزی


مواد مورد نیازبرای ۴ نفر:...

ادامه نوشته

سالاد مرغ

سالاد مرغ - انواع سالاد - آشپزی

این سالاد از کاهو، مرغ آبپز شده، پیاز قرمز حلقه‌حلقه شده، گوجه‌فرنگی، پنیر لیقوان و کمی...

ادامه نوشته

کشک و بادمجان

طرز تهیه کشک و بادمجان - آشپزی


مواد لازم برای 3 تا 4 نفر:...

ادامه نوشته

طرز تهیه پنکیک

طرز تهیه پنکیک & انواع صبحانه & آشپزی

در تهیه این پنکیک از آرد سفید کامل گندم استفاده کنید تا از فیبر و مواد مغذی فراوان موجود در آن بهره ببرید.

مواد لازم: ...

ادامه نوشته

از کنگر بدانیم

خواص کنگر - آشپزی

نام علمي کنگر CYNARA SCOLYMUS است. اين گياه اولين بار در اتيوپي کشت شد و بعد در نقاط مختلف دنيا گسترش پيدا کرده است. محل اصلي رويش اين سبزي ...

ادامه نوشته

مضرات سس مایونز

مضرات سس مایونز - سس مایونز - آشپزی

آیا میدانید سس مایونز از همه غذاها مضرتر برای صدمه به...

ادامه نوشته

اثرات ماءالشعیر بر سلامت پوست و مو

اثرات ماءالشعیر بر سلامت پوست و مو - نوشیدنی - آشپزی



ویتامینهای گروه B نقش ویژه‌ای در بهبود ریزش مو دارند، یکی از ترکیبات حاوی ویتامین B ماءالشعیر است.

ماءالشعیر به دلیل داشتن ویتامین‌های...

ادامه نوشته

مربای زرشک

مربای زرشک - انواع مربا - آشپزی


زرشك را مي توان بصورت ژله ، شربت ، مربا ، آب نبات ، سس ، مارمالاد ، نكتار ( آب زرشك ) و لواشك مصرف نمود. همچنين مي توان از زرشك تازه در غذاهاي ايراني از قبيل زرشك پلو ، ته چين و انواع خوراكها مثل دلمه ، كوكو ، كوفته و انواع آشها استفاده كرد.
مواد لازم:...

ادامه نوشته

آشنایی با خواص خیار

آشنایی با خواص خیار - آشپزی


خیار گیاهی یکساله است که دارای ساقه خوابیده با برگهای بزرگ است.
خیار دارای ویتامین های , A C ,Bو املاحی مانند منگنز ، کربنات کلسیم و سلولز می باشد و میزان چربی آن بسیار کم است.
خیار از نظر طب سنتی ...

ادامه نوشته

بیف استراگانف

طرز تهیه بیف استراگانف  - آشپزی

مواد لازم: ...


ادامه نوشته

کافه گلاسه

کافه گلاسه - انواع نوشیدنی - آشپزی

مواد لازم:...



ادامه نوشته

نودل با گوجه فرنگی‌ و سبزیجات

 نودل با گوجه فرنگی‌ و سبزیجات - آشپزی

ابتدا 2 عدد پیاز را نگینی خورد کرده با ...

ادامه نوشته

آب سبزی‌جات

آب سبزی‌جات - آشپزی


آیا می‌دانید که فیبر موجود در سبز‌جات، یکی از بهترین گزینه‌ها...

ادامه نوشته

چای سبز

چای سبز - سلامتی - آشپزی


نتایج چندین تحقیق حاکی از آن است که چای سبز با تحریک بدن...

ادامه نوشته

نوشیدنی معروف استامبول

نوشیدنی معروف استامبول - قهوه - انواع نوشیدنی - آشپزی

یکی از اصلی ترین عناصر در بین نوشیدنی های استانبولی ها، چای و قهوه است. رایحه چای و قهوه که تقریبا بصورت سمبل حیات و زندگی در استانبول در آمده اند، در گوشه گوشه این شهر ...

ادامه نوشته

کباب گوشت گوساله و سبزیجات

کباب گوشت گوساله و سبزیجات - انواع کباب - آشپزی




برای تهیه این کباب،‌ فیله گوساله را به قطعات مکعبی شکل 2 سانتی‌متری درآورده و به سیخ بکشید.

زمان آماده سازی: 20 دقیقه

زمان پخت: 10- 5 دقیقه

مواد لازم برای 4 نفر:...

ادامه نوشته

پیازهای کوچک قرمز رنگ برای قلب مفیدند

 پیازهای کوچک قرمز رنگ برای قلب مفیدند - خواص پیاز- آشپزی


پیاز قرمز که بیشتر در آشپزی هندی و خاورمیانه‌ای مورد استفاده قرار می‌گیرد به پیشگیری از بیماری قلبی کمک می‌کند.

پیاز قرمز به کاهش کلسترول بد ..

ادامه نوشته

طرز تهیه خورش قیمه بادمجان

طرز تهیه خورش قیمه بادمجان - انواع خورش - آشپزی

مواد لازم:...


ادامه نوشته

طرز تهیه رولت خامه ای‌

طرز تهیه رولت خامه ای‌ - انواع کیک - آشپزی

مواد لازم: ...


ادامه نوشته

طرز تهیه فارفاله با سس

طرز تهیه فارفاله با سس - انواع خوراک - آشپزی

مواد لازم:

1 عدد سینه مرغ(متوسط)

1عدد پیاز کوچک

نمک ،فلفل سیاه،کمی‌ زردچوبه ،پودر دارچین،فارفاله

طرز تهیه:

ابتدا پیاز را نگینی خورد کرده با کمی‌ روغن تفت میدهیم،سینه مرغ را خیلی‌ کوچک تکه کرده با پیاز سرخ می‌کنیم،کمی‌ که ...


لطفا جهت مشاهده کامل متن به ادامه مطلب بروید.


ادامه نوشته

طرز تهیه نان چلا

طرز تهیه نان چلا - انواع نان - انواع خمیر - آشپزی

مواد لازم: ...


ادامه نوشته

دستورهایی خوشمزه برای تغذیه بدنسازان

دستورهایی خوشمزه برای تغذیه بدنسازان - انواع غذاهای رژیمی - آشپزی


بدنسازی، 20% وزنه زدن و 80% تغذیه است: هر کسی می تواند وارد باشگاه شود و یک ساعت تمرین سنگین کند، اما وجه تمایز بدنسازان خوش هیکل و سایرین، در 23 ساعت دیگر شبانه روز نهفته است.

تعیین و زمانبندی مصرف مقدار مناسب هیدرات کربن، پروتئین و چربی، ورزشکار را در ساختن بدنی زیبا یاری می کنند. این توجه به سالم بودن تغذیه، اغلب، باعث حذف بسیاری از غذاها از رژیم بدنسازان می شود. برای رفع این مشکل، با کمی خلاقیت و جایگزینی مواد غذایی ناسالم، می توان هم به خوردن غذاهای مورد علاقه ادامه داد، هم خشکی (بدون چربی بودن) بدن را حفظ کرد و هم حجم عضلات را افزایش داد.

در ادامه، دستور تهیه چند غذای خوشمزه را برای بدنسازان مطالعه می فرمایید.

غذاهای مناسب بدنسازان ...

ادامه نوشته

خورشت آلو اسفناج

خورشت آلو اسفناج - انواع خورش - آشپزی

مواد لازم: ...


ادامه نوشته

خواص برگ بو؛ ادویه‌ای سرشار از ویتامین

خواص برگ بو؛ ادویه‌ای سرشار از ویتامین - آشپزی



برگ بو با رایحه دلپذیرش از گذشته‌های دور در آشپزی و پزشکی مورد استفاده قرار می‌گرفته، اما متاسفانه علیرغم خواص بسیار زیاد، این گیاه و ادویه کمتر در جامعه ما مورد استفاده قرار می‌گیرد.

برگ سبز این گیاه بسیار خوشبو است و در ...

ادامه نوشته

برنج را آبکش نکنید

 برنج را آبکش نکنید - انواع برنج - آشپزی


آبکش کردن برنج موجب کاهش شدید ویتامین ها و مواد معدنی با ارزش آن شده و در نتیجه ارزش غذایی برنج را به شدت کاهش میدهد.
یکی از عادات غذایی به ویژه در مهمانی‌ها آبکش کردن ...

ادامه نوشته

نکات کلیدی برای بهتر درست کردن انواع ژله

نکات کلیدی برای بهتر درست کردن انواع ژله - انواع ژله - آشپزی


ღ وقتی در ژله های معمولی از تکه های میوه استفاده میکنید، احتمال نبستن ژله زیاد میشود و یا مدت لازم برای سفت شدن ژله بسیار بالا میرود . با استفاده از مقدار ذکر شده پودر ژلاتین این مشکل کاملا حل میشود.



ღ وقتی لایه دوم را میریزید کاملا از...

ادامه نوشته

طرز تهیه مینی چیز کیک

طرز تهیه مینی چیز کیک - انواع کیک - آشپزی


ابتدا بسکویت جوو را پودر می‌کنیم با ۵۰ گرم کره مخلوط کرده

ته غالب های کوچیک پهن می‌کنیم

۱۵ دقیقه میگذریم تو یخچال تا کمی‌ سفت شود

۳۰۰ گرم پنیر فلدلفیا را با یک ...

ادامه نوشته

4 دلیل خوب برای مصرف نخودفرنگی

4 دلیل خوب برای مصرف نخودفرنگی _ خواص نخود فرنگی- آشپزی




اگر نخود‌فرنگی دوست ندارید سعی کنید این مطلب را به دقت بخوانید و در ذائقه‌تان تغییری ایجاد کنید.

شاید شما هم از آن دسته افرادی باشید که در زمان کودکی و یا حتی الآن شروع می‌کنند به جدا کردن نخود‌فرنگی‌های موجود در غذاها. اما در این مقاله‌ی کوتاه ما قصد داریم فقط چند نمونه از فواید این نخودهای سبز کوچک را بازگو کنیم تا شما را با آن آشتی دهیم.

نخود فرنگی به کاهش ...

ادامه نوشته

دارچین

 دارچین - خواص دارچین - آشپزی

دارچین می‌تواند سطح قند خون را کنترل کند. مصرف دارچین می‌تواند اشتها...

ادامه نوشته

سس یا رب گوجه فرنگی

سس یا رب گوجه فرنگی - انواع سس - آشپزی


مردانی که از گوجه‌فرنگی، سس و یا رب گوجه‌فرنگی به مقدار زیاد استفاده می‌کنند، از خودشان در برابر بیماری سرطان پروستات محافظت می‌کنند. به عبارت دیگر مردانی ...

ادامه نوشته

پیتزا گوجه ای (مارگاریتا)

پیتزا گوجه ای (مارگاریتا)

مواد لازم برای خمیر پیتزا : ...


ادامه نوشته

دیپ زیتون با پنیر

دیپ زیتون با پنیر

یک پیش غذای خوشمزه و راحت برای یک مهمانی عصر  یا یک مهمانی خودمانی برای تولد جوانها .

مواد لازم :...

 لطفا جهت مشاهده کامل متن به ادامه مطلب بروید.

ادامه نوشته

بستنی پسته

بستنی پسته - انواع بستنی - آشپزی

مواد لازم: ...

ادامه نوشته

درباره کباب کوبیده

درباره کباب کوبیده - انواع کباب - آشپزی



کباب کوبیده می‌‌تونه (و باید) تا اندازه‌ای مزه ی کباب برگ و کباب چنجه و شیشلیک را داشته باشه اگر نا خالصی‌هایی‌ مثل تخم مرغ، آرد سوخاری، فلفل و زرد چوبه را که خیلی‌‌ها توصیه میکنند، در خود نداشته باشد، در غیر اینصورت مزه ی...

ادامه نوشته

طرز تهیه  نان شیرمال تركی در منزل

طرز تهیه  نان شیرمال تركی در منزل - انواع نان - آشپزی


مواد لازم: ...

ادامه نوشته

توصیه برای کاهش مصرف نمک

توصیه برای کاهش مصرف نمک - سلامتی - آشپزی



همه می‌دانیم که مصرف بیش از اندازه‌ی نمک برای سلامتی خوب نیست. امروزه سرآشپزهای حرفه‌ای...

ادامه نوشته

کباب فیله رول میکس

کباب فیله رول میکس - انواع کباب - آشپزی


ما ایرانی ها استاد کباب های مختلف هستیم. همه جور بلایی سر گوشت می آوریم بعد به سیخ می کشیم.


در بیشتر مواقع کباب های ایرانی، بدون مخلفات روی آتش می روند، اما یک پیشنهاد اغوا کننده داریم که می تواند ذائقه تان را کمی تغییر دهد، فیله گوساله را رولتی کباب کنید و بخورید. البته با سبزیجات مختلفی که میانش می گذارید، طعم تازه ای تجربه می کنید. سبزیجات این کباب چون غیر مستقیم حرارت می خورند، تازگی و طراوت خود را حفظ می کنند و طعم خود را به گوشت می دهد. خوردن کباب رول میکس ساده و سریع است.

مواد لازم برای دو نفر: ...


ادامه نوشته

طرز تهیه لازانیا

طرز تهیه لازانیا _ آشپزی


مواد لازم براي 6 نفر : ...


ادامه نوشته

طرز تهیه فالوده خانگی

طرز تهیه فالوده خانگی - انواع دسر - آشپزی



فالوده، این دسر سنتی را برای تنوع، در خانه تهیه کنید.

مواد لازم: ...

ادامه نوشته

طرز تهیه کباب بختیاری

طرز تهیه کباب بختیاری - انواع کباب - آشپزی



مواد لازم: ...

ادامه نوشته

طرز تهیه باقلوای استانبولی

طرز تهیه باقلوای استانبولی - آشپزی - انواع شیرینی

مواد لازم: ...

ادامه نوشته

طرز تهیه مرغ باربیکیو

طرز تهیه مرغ باربیکیو - آشپزی



باربیکیو (barbecue) شکل دگرگون شده کلمه اسپانیایی باربکوئا (barbecue) است، به معنای نوعی داربست، یا هیزمی که مهاجران یا مرز نشینان مکزیک و کالیفرنیا گوشت و مرغ و ماهی را روی آن دود می داده اند و کباب می کردند…

مواد لازم : ...


ادامه نوشته

پانچ آناناس و لیمو

 پانچ آناناس و لیمو - انواع نوشیدنی -آشپزی


مواد لازم: ...


ادامه نوشته

خواص تخمه آفتابگردان

خواص تخمه آفتابگردان _ آشپزی

تخمه آفتابگردان منبع غنی اسیدهای چرب ضروری، مواد معدنی، ویتامین‌ها و آنتی اکسیدانهاست.این دانه مغذی که بومی آمریکای مرکزی بوده و از آنجا توسط اروپاییان به سراسر جهان معرفی شد از انرژی بالایی برخوردار است به گونه‌ای که هر گرم آن ۵۸۴ کالری انرژی دارد.


این دانه حاوی...
ادامه نوشته

کـــــباب بلدرچین

کـــــباب بلدرچین - آشپزی



مواد لازم : ...

ادامه نوشته

5 توصیه مفید برای هضم بهتر غذا

5 توصیه مفید برای هضم بهتر غذا - سلامتی - آشپزی



یکی از مهم‌ترین وظایفی که بدن ما باید هر روز چندین نوبت انجام دهد، فرآیند هضم و جذب مواد غذایی است.

دلیل اصلی اینکه فرآیند هضم و جذب مواد غذایی باید در طول قسمت‌های مختلف دستگاه گوارش به درستی انجام شود‌، جذب ریزمغذی‌های ضروری برای بدن است تا به واسطه آن املاح لازم برای رشد و حفظ سلامت بدن به موقع و به میزان کافی در اختیار تمام بافت‌ها و سلول‌ها قرار بگیرد.

عبارتند از: ...

ادامه نوشته

بدون رژیم گرفتن، لاغر شوید

بدون رژیم گرفتن، لاغر شوید - سلامتی - اشپزی


راهكارهایی كه محققان ارایه كردند به قرار زیر است:

لقمه‌های كوچك بردارید، اما مدت بیشتری غذا را بجوید.

هرگز روز را بدون صبحانه آغاز نكنید. هنگام غذا خوردن فقط ...

ادامه نوشته

بال مرغ برشته

بال مرغ برشته - آشپزی


مواد لازم : ...

ادامه نوشته

خواص کشمش

خواص کشمش - سلامتی- آشپزی


انگور خشک شده که همه آنرا به نام "کشمش" می شناسند، قرن ها پیش به وجود آمده است. کشمش در ایران و مصر در 2000 سال قبل از میلاد، تولید شده بود و دارای خواص فراوانیست که در اینجا به تعدادی از آنها اشاره می کنیم : ....

ادامه نوشته

مصرف لبنیات و کاهش چربی های شکمی

مصرف لبنیات و کاهش چربی های شکمی - سلامتی - آشپزی


مطالعات نشان می دهند مصرف لبینات به کاهش وزن افرادی چاق کمک می کند، کاهش وزن در اثر مصرف لبنیات بیشتر مربوط به کاهش توده چربی بدن است و جالب تر اینکه...
ادامه نوشته

میوه خورها حتما بخوانند!

میوه خورها حتما بخوانند! - سلامتی - میوه - آشپزی



همه ما فکر میکنیم که خوردن میوه یعنی خرید میوه، پوست کندنش و فقط گذاشتنش توی دهان , اما به این سادگی که فکر میکنید نیست

بسیار مهم است که بدانیم...

ادامه نوشته