ماهی تنوری با سبزیجات یکی ازغذای های کانادا

این گونه ماهی را طعم دار کنید
● شناخت ماهي
سطح بدن ماهي بايد براق و درخشان باشد. اگر بخشي از فلس ماهي كنده شده است يا فلس ماهي را با دست كشيدن روي آن ميتوانيد جدا كنيد، از خريد آن خودداري كنيد. آبششهاي ماهي را نگاه كنيد رنگ آن بايد قرمز روشن باشد. آبشش قهوهاي نشانه ماهي مانده است. چشمهاي ماهي نبايد مات و فرورفته باشد، اين نشانه ماندگي ماهي است.
ماهی را طعم دار کنید
بوي نامطبوع نشانه كهنگي ماهي است، ماهي تازه بو نميدهد. اگر فيله ماهي را از فروشگاههاي زنجيرهاي تهيه ميكنيد، تكههاي فيله در بستههاي يكبار مصرف بوده و روي آن سلفون كشيده شده است. براي تشخيص تازگي ماهي از روي سلفون با انگشت روي آن فشار دهيد، گوشت ماهي بايد سفت باشد و گودي روي گوشت باقي نماند.
● طعم دار کردن ماهی
بهترین روش برای زدودن بوی زخم ماهی مزه دار کردن آن است. یکی از رایجترین راهها آغشته کردن ماهی به مخلوطی پودری شامل زعفران زرچوبه پودر سیر نمک و فلفل سیاه به تنهایی یا به همراه آرد سفید است.
● مزه دار کردن روغن سرخ شده
شما میتوانید به جای طعم دار کردن ماهی روغن آن را مزه دار کنید. به این صورت که پس از داغ شدن روغن درون ماهیتابه ورقه هایی از زنجبیل تازه و یا نصف قاشق چای خوری از پودر آن را درون روغن ریخته و سپس ماهی را درون آن سرخ کنید. اگر از زنجبیل تازه استفاده می کنید سه چهار دقیقه صبر کنید تا...
لطفا جهت مشاهده کامل متن به ادامه مطلب بروید.
● شناخت ماهي
سطح بدن ماهي بايد براق و درخشان باشد. اگر بخشي از فلس ماهي كنده شده است يا فلس ماهي را با دست كشيدن روي آن ميتوانيد جدا كنيد، از خريد آن خودداري كنيد. آبششهاي ماهي را نگاه كنيد رنگ آن بايد قرمز روشن باشد. آبشش قهوهاي نشانه ماهي مانده است. چشمهاي ماهي نبايد مات و فرورفته باشد، اين نشانه ماندگي ماهي است.
ماهی را طعم دار کنید
بوي نامطبوع نشانه كهنگي ماهي است، ماهي تازه بو نميدهد. اگر فيله ماهي را از فروشگاههاي زنجيرهاي تهيه ميكنيد، تكههاي فيله در بستههاي يكبار مصرف بوده و روي آن سلفون كشيده شده است. براي تشخيص تازگي ماهي از روي سلفون با انگشت روي آن فشار دهيد، گوشت ماهي بايد سفت باشد و گودي روي گوشت باقي نماند.
● طعم دار کردن ماهی
بهترین روش برای زدودن بوی زخم ماهی مزه دار کردن آن است. یکی از رایجترین راهها آغشته کردن ماهی به مخلوطی پودری شامل زعفران زرچوبه پودر سیر نمک و فلفل سیاه به تنهایی یا به همراه آرد سفید است.
● مزه دار کردن روغن سرخ شده
شما میتوانید به جای طعم دار کردن ماهی روغن آن را مزه دار کنید. به این صورت که پس از داغ شدن روغن درون ماهیتابه ورقه هایی از زنجبیل تازه و یا نصف قاشق چای خوری از پودر آن را درون روغن ریخته و سپس ماهی را درون آن سرخ کنید. اگر از زنجبیل تازه استفاده می کنید سه چهار دقیقه صبر کنید تا...
لطفا جهت مشاهده کامل متن به ادامه مطلب بروید.
+ نوشته شده در دوشنبه ۲۵ فروردین ۱۳۹۳ ساعت توسط آشپزباشی
|