طرز تهیه هوموس (حمص) - وگان

یک غذای لبنایی
مواد لازم:
نخود: 500 گرم
روغن کنجد (ارده): 1 لیوان
سیر: 1 بوته
نمک به مقدار کافی
لیمو ترش: 2 عدد
زیتون سبز یا سیاه مقداری
فلفل قرمز کوبیده نصف قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
نخود را از چند ساعت قبل خیس کنید و پوست بگیرید(اگر فرصت نبود، ابتدا نخود را بپزید و بعد پوست آن را بگیرید).
نخود پوست گرفته را با مقداری آب و یک بوته سیر پوست کنده و نصف قاشق نمک کاملا بپزید و بعد آن را چرخ کنید.
نخود باید طوری پخته شده باشد که پس از چرخ کردن، هیچ زبری نداشته باشد و کاملا یکدست شود.
روغن کنجد را کم کم داخل پوره ی نخود بریزید و به هم بزنید تا روغن کاملا جذب نخود شود.
آب یک عدد لیمو را بگیرید و با پوره مخلوط کنید.
مخلوط را بچشید و نمک آن را اندازه کنید.
حمص به دست آمده را در یک ظرف بریزید و روی آن را با پشت قاشق صاف کنید و فلفل قرمز را روی آن بپاشید.
می توانید یک عدد لیمو ترش را حلقه حلقه کنید و همراه با مقداری زیتون سیاه روی حمص یا هوموس را تزئین کنید.
+ نوشته شده در چهارشنبه ۳۰ بهمن ۱۳۹۲ ساعت توسط آشپزباشی
|
آشپزی ایرانی و غذای ایرانی مطمئنا یکی از بهترین و خوشمزهترینها در دنیاست... پس با آشپزباشی همراه باشید.