دیپ زیتون با پنیر

یک پیش غذای خوشمزه و راحت برای یک مهمانی عصر یا یک مهمانی خودمانی برای تولد جوانها .
مواد لازم :...
| پنیر خامه ای | 120 گرم |
| ماست معمولی | 1/4 پیمانه |
| پیازجه حلقه حلقه شده | 3 ق س |
| زیتون سبز بدون هسته و حلقه شده | 1/2 پیمانه |
| زیتون سیاه بدون هسته و حلقه شده | 1/2 پیمانه |
| پنیر رنده شده چدار یا گودا | 1/2 پیمانه |
| پودر فلفل قرمز تند | 1/8 ق چ یا بیشتر بنا بر ذائقه |
| فلفل دلمه ای رنگی قرمز و نارنجی | نصف از هر کدام |
طرز تهیه دیپ زیتون با پنیر :
ابتدا
زیتونهای بدون هسته را حلقه حلقه کنید.فلفل های رنگی را نگینی خرد
کنید.ماست و پنیر خامه ای و فلفل را خوب با چنگال هم بزنید تا مخلوط شوند.
بقیه مواد را درون پنیر مخلوط شده بریزید و خوب هم بزنید تا موادکامل
مخلوط شود.این غذای خوشمزه را با کراکر یا بیسکوییت های شور سرو کنید.
+ نوشته شده در جمعه ۶ بهمن ۱۳۹۱ ساعت توسط آشپزباشی
|

آشپزی ایرانی و غذای ایرانی مطمئنا یکی از بهترین و خوشمزهترینها در دنیاست... پس با آشپزباشی همراه باشید.