شیرینی بدون پخت و فر

مواد لازم :
كره بادامزميني و پودر قند : از هر کدام يك پيمانه
بيسكويت پودرشده : يك و نيم پيمانه
كره يا مارگارين نرمشده : 50 گرم
بادام پرك يا ترافل رنگي براي تزئين : به ميزان لازم
طرز تهيه :
كره را با پودر قند خوب زده تا كرم شود بعد بيسكويت پودرشده را كمكم به آن اضافه كرده تا حدي كه به دست نچسبد و شكل بگيرد. سپس خمير را قالب زده يا گرد گرد درست كرده و در بادام پرك يا ترافل رنگي غلتانده و سپس میل نمایید.
+ نوشته شده در یکشنبه ۲۰ مرداد ۱۳۹۲ ساعت توسط آشپزباشی
|

آشپزی ایرانی و غذای ایرانی مطمئنا یکی از بهترین و خوشمزهترینها در دنیاست... پس با آشپزباشی همراه باشید.