شیرینی بدون پخت, پخت انواع شیرینی, شیرینی بدون پختن, شیرینی پزی, سایت پخت انواع شیرینی,آشپزی

 

مواد لازم :

كره بادام‌زميني و پودر قند : از هر کدام يك پيمانه

بيسكويت پودرشده : يك و نيم پيمانه

كره يا مارگارين نرم‌شده : 50 گرم

 بادام پرك‌ يا ترافل رنگي براي تزئين : به ميزان لازم

 

طرز تهيه :

 

كره‌ را با پودر قند خوب زده تا كرم شود بعد بيسكويت‌ پودرشده را كم‌كم به آن  اضافه كرده تا حدي كه به دست نچسبد و شكل بگيرد. سپس خمير را قالب زده يا گرد گرد درست كرده و در بادام پرك يا ترافل رنگي غلتانده و سپس میل نمایید.