شیرینی گردویی خانگی شیرینی مخصوص عید
مواد لازم :
زرده تخم مرغ: 3 عدد
روغن مایع : 1 قاشق مربا خوری
گردوی خورد شده : 150 گرم
شکر آسیاب شده : 1 پیمانه
آرد سفید : 1 قاشق غذا خوری
هل و وانیل : از هر کدام نصف قاشق چایخوری
پودر پسته برای تزیین : به میزان لازم
طرز تهیه :
ابتدا زرده ها را با شکر
آسیاب شده حدود 10 دقیقه خوب بزنید ، سپس یک قاشق مرباخوری روغن را به آنها
اضافه کرده و خوب با هم مخلوط کنید و پس از آن یک قاشق آرد را .در آخر هم
گردوهای خورد شده را داخل این مواد ریخته و به هم بزنید.
داخل سینی فر را با روغن خوب چرب کرده و با یک قاشق چایخوری مواد آماده شده را با فاصله ی مناسبی که به هم نچسبند گرد گرد بریزید و سینی را داخل فر به مدت10تا 15 دقیقه قرار دهید. پس از سرد شدن روی آنها را با پودر پسته تزیین کرده و در شیرینی خوری چیده، با چای نوش جان کنید.
+ نوشته شده در یکشنبه ۲۰ مرداد ۱۳۹۲ ساعت توسط آشپزباشی
|