طرز تهیه خوراک میگو

| میگوی پوست کنده | ۳۰۰ گرم |
| پیاز | ۱۰۰ گرم |
| گوجه فرنگی (خرد شده) | دو عدد |
| سیر | ۱۰ گرم |
| زنجبیل | پنچ گرم |
| پودرکاری | ۱۵ گرم |
| زردچوبه | پنج گرم |
| گشنیز | ۲۵ گرم |
| هل | سه دانه |
| چوب دارچین | دو گرم |
| فلفل سبز | سه گرم |
| شیره نارگیل | نصف فنجان |
| خامه | ربع فنجان |
| کره | ۲۰ گرم |
| روغن زیتون | ۲۰ گرم |
● طرز تهیه خوراک میگو :
ابتدا پیاز، گوجه فرنگی، سیر و زنجبیل را به مدت سه دقیقه سرخ کنید. سپس پودرکاری، زردچوبه، گشنیز، دارچین، هل و فلفل سبز را به آن اضافه کنید.
شیره نارگیل و خامه را به آن افزوده و صبر کنید تا مواد ۱۵ دقیقه دیگر بپزد.
میگوها را در مخلوط کره و روغن زیتون سرخ کنید. سپس سس را به میگوها افزوده و به مدت سه دقیقه صبر کنید تا با هم پخته و آمیخته شوند. در صورت لزوم کمی نمک و فلفل به آن بیفزایید.
+ نوشته شده در جمعه ۱ دی ۱۳۹۱ ساعت توسط آشپزباشی
|

آشپزی ایرانی و غذای ایرانی مطمئنا یکی از بهترین و خوشمزهترینها در دنیاست... پس با آشپزباشی همراه باشید.