خواص لبو

لبو، سرشار از منیزیم، آهن و ویتامین C است و محققان در تحقیقات اخیر خود این ماده غذایی را به عنوان یک غذای فوقالعاده عالی اعلام کردهاند. لبو نه تنها برای پوست، مو و تنظیم سطح کلسترول مفید است بلکه برای سمزدایی کبد نیز از اهمیت ویژهای برخوردار است.
لبو را به تنهایی و یا درون سالاد ریخته و از خواص مفید آن بهرهمند شوید.
+ نوشته شده در شنبه ۲ دی ۱۳۹۱ ساعت توسط آشپزباشی
|

آشپزی ایرانی و غذای ایرانی مطمئنا یکی از بهترین و خوشمزهترینها در دنیاست... پس با آشپزباشی همراه باشید.