خواص ماهیهای چرب مانند ماهی آزاد و ماهی ساردین

ماهیهای چرب سرشار از اسیدهای چرب امگا 3 (چربیهای اشباع نشدهی پُلی) هستند. این ماهیها علاوه بر خوشمزه بودن، مفید نیز میباشند. گوشت آنها خوش طعم است و خوش طعم کردن آنها زحمت زیادی نمیخواهد. اگر میخواهید این ماهیها را کباب کنید یک نوک انگشت نمک و مقداری آب لیموترش برای طعم دار کردن آنها کافی است.
+ نوشته شده در شنبه ۲ دی ۱۳۹۱ ساعت توسط آشپزباشی
|

آشپزی ایرانی و غذای ایرانی مطمئنا یکی از بهترین و خوشمزهترینها در دنیاست... پس با آشپزباشی همراه باشید.