خواص قارچ

قارچ‌های خوراکی مقدار کمی چربی دارند و منبعی غنی از مواد معدنی شامل پتاسیم، سدیم، کلسیم، منیزیم، منگنز، آهن، فسفر، ید و همچنین ویتامین‌های C و B است.
میزان پروتیین قارچ خوراکی 3 تا 6 درصد وزن آن را تشکیل می‌دهد که 70 تا 90 درصد پروتیین موجود در آن قابل جذب است.
قارچ برای تقویت عمومی بدن، رفع خستگی، ضعف و نارسایی کبد و همچنین کمبود ویتامین و املاح معدنی مفید است.
به آن دسته از افرادی که روی پوستشان جوش و لک وجود دارد و به طور کلی از ناراحتی‌های پوستی در رنجند، توصیه می‌شود قارچ زیاد مصرف کنند. هم‌چنین قارچ دارای مقدار زیادی اسیدفولیک هم هست.