پیچک گوشت و قارچ

مواد لازم:
مایه ماکارونی اما کم روغن و کم رب
آویشن
پودر سیر
پودر دارچین
فلفل سیاه
قارچ نگینی خرد شده
پنیر پیتزا
نان لواش
طرز تهیه:
نانها رو برش داده و کمی از مایه گوشت و قارچ و فلفل دلمه میزنیم و روش پنیر میریزیم.گوشه نانها رو از طرفین به داخل میپیچیم و رول میکنیم و یک خلال دندان میزنیم تا موقع سرخ کردن باز نشود.
هم میشه توی روغن سرخ کرد و هم میشه توی فر گذاشت.
+ نوشته شده در پنجشنبه ۷ دی ۱۳۹۱ ساعت توسط آشپزباشی
|

آشپزی ایرانی و غذای ایرانی مطمئنا یکی از بهترین و خوشمزهترینها در دنیاست... پس با آشپزباشی همراه باشید.