کشک و بادمجان

مواد لازم برای 3 تا 4 نفر:
بادمجان 1 کیلو
...
کشک 10 تا 12 قاشق غذاخوری
پیاز 2 عدد
سیر 5 تا 6 حبه
نمک و فلفل و روغن به میزان لازم
طرز تهیه:
بادمجانها رو پوست بکنید، توی آب نمک غلیظ بذارید تا تلخی اونا گرفته بشه و بعد اونا رو سرخ کنید.
پیاز رو با سیر تفت بدید و وقتی سرخ شد، بادمجانها رو اضافه کنید و کمی آب روی اون بریزید و بذارید بپزه.
پانزده دقیقه آخر پخت بادمجانها، کشک رو اضافه کنید و بذارید تا خوب جا بیفته و بادمجانها رو بکوبید تا بافت اونا یکدست بشه.
بعد هم روی اونا رو با سیر داغ، پیاز داغ، نعنا داغ و کشک به سلیقه خودتون تزیین کنید.
***نکات
*برای اینکه بادمجانها کمتر روغن ببرند، میتونید از روشی که توی آلبوم
"آیا میدانید" گفتم، اونا رو سرخ کنید، یعنی توی سفیده تخم مرغ بزنید و با
شعله کم سرخ کنید.
*کلا غذاهایی که کشک دارند، کشک باید 15 دقیقه آخر پخت اضافه بشه.
*من خودم کشک بادمجان رو به خاطر اینکه خیلی چرب نباشه، بادمجانها رو با
سیر و پیازی که از قبل سرخ کردم، تفت مختصری میدم و روی اون آب میریزم و
میذارم تا خوب بپزن و له بشن. بعد هم کشک رو اضافه میکنم.
*توی این روش اگه مدت پخت طولانی باشه، خیلی جا افتاده و خوب میشه!

آشپزی ایرانی و غذای ایرانی مطمئنا یکی از بهترین و خوشمزهترینها در دنیاست... پس با آشپزباشی همراه باشید.