کشک و بادمجان

مواد لازم برای 3 تا 4 نفر:

بادمجان 1 کیلو
...
کشک 10 تا 12 قاشق غذاخوری

پیاز 2 عدد

سیر 5 تا 6 حبه

نمک و فلفل و روغن به میزان لازم

طرز تهیه:

بادمجانها رو پوست بکنید، توی آب نمک غلیظ بذارید تا تلخی اونا گرفته بشه و بعد اونا رو سرخ کنید.
پیاز رو با سیر تفت بدید و وقتی سرخ شد، بادمجانها رو اضافه کنید و کمی آب روی اون بریزید و بذارید بپزه.
پانزده دقیقه آخر پخت بادمجانها، کشک رو اضافه کنید و بذارید تا خوب جا بیفته و بادمجانها رو بکوبید تا بافت اونا یکدست بشه.
بعد هم روی اونا رو با سیر داغ، پیاز داغ، نعنا داغ و کشک به سلیقه خودتون تزیین کنید.


***نکات

*برای اینکه بادمجانها کمتر روغن ببرند، میتونید از روشی که توی آلبوم "آیا میدانید" گفتم، اونا رو سرخ کنید، یعنی توی سفیده تخم مرغ بزنید و با شعله کم سرخ کنید.

*کلا غذاهایی که کشک دارند، کشک باید 15 دقیقه آخر پخت اضافه بشه.

*من خودم کشک بادمجان رو به خاطر اینکه خیلی چرب نباشه، بادمجانها رو با سیر و پیازی که از قبل سرخ کردم، تفت مختصری میدم و روی اون آب میریزم و میذارم تا خوب بپزن و له بشن. بعد هم کشک رو اضافه میکنم.

*توی این روش اگه مدت پخت طولانی باشه، خیلی جا افتاده و خوب میشه!