میرزا قاسمی

مواد لازم:

بادمجان درشت ۶ عدد

سیر ۱ بوته

گوجه فرنگی ۵۰۰ گرم

تخم مرغ ۴ تا ۵ عدد

نمک و فلفل و زردچوبه و روغن به میزان لازم

طرز تهیه:

بادمجانها رو بشویید و خشک کنید و روی شعله گاز با شعله پخش کن و با حرارت کم کباب کنید تا پوستوشون بسوزه و خشک بشه.
حالا پوستشون رو بگیرید و تخم های اضافه اون رو در بیارید و ساطوری کنید.
سیر رو پوست بگیرید و در هاون یا بین دو تا کیسه فریزر بکوبید تا عطرش بلند بشه و با زردچوبه نمک در روغن تفت بدید.
پوست گوجه فرنگی ها رو بگیرید و اونا رو توی غذاساز بریزید و پوره کنید یا اونا رو رنده کنید.
توی یه ظرف روغن بریزید و بادمجانها رو تفت بدید و بعد گوجه رو اضافه کنید به همراه سیر سرخ شده.
در ظرف رو بذارید تا با شعله کم غذا به روغن بیفته.
حالا یه گوشه ظرف رو خالی کنید و تخم مرغ ها رو بشکنید و در ظرف رو بذارید تا ببنده. حالا اونو با بادمجانها مخلوط کنید و با کته یا نان میل کنید.

***نکات

*بادمجان رو حتما روی ذغال یا حرارت کم گاز کباب کنید تا بوی دود بگیره, بادمجان توی فر یا مایکروفر بوی دود نمیگیره!

*میتونید بادمجان رو کبابی کنید و توی فریزر نگهداری کنید, برای مواقع ضروری!

*میتونید گوجه فرنگی رو هم کباب کنید و به بادمجانها اضافه کنید.

*در بعضی از مناطق میرزا قاسمی رو با گوجه فرنگی کمتر یا بیشتر درست میکنند!

*استفاده از رب برای میرزاقاسمی مناسب نیست!

*تخم مرغ رو نزنید, یعنی زرده و سفیده رو از قبل مخلوط نکنید تا وقتی که بست و اونو مخلوط کردید, شکل قشنگتری توی غذا بگیره.

*تخم مرغ رو میتونید توی یه تابه جدا نیمرو کنید به تعداد نفرات و اونو روی غذا بذارید.

*اگه طعم سیر رو دوست ندارید, لطفا سراغ این غذا نروید چون خوشمزگی اون به طعم سیرشه!