سوپ گوجه فرنگی با ورمیشل

مواد لازم:
آب گوشت 1لیتر
رشته فرنگی یا ورمیشل 100 گرم
گوجه فرنگی 3 عدد پوست کنده
کره 2 قاشق غذا خوری
جعفری 1 مشت
نمک و فلفل به میزان دلخواه
طرز تهیه:
گوجه فرنگی ها را ریز خرد کرده یا رنده می کنیم و به همراه آب گوشت درون
قابلمه می پزیم(حدود نیم ساعت).نمک و فلفل را اضافه می کنیم.سپس رشته هارا
اضافه کرده و می گذاریم تا 10 دقیقه بجوشد تا رشته ها نرم شود.در آخر کره و
جعفری اضافه می کنیم.
+ نوشته شده در شنبه ۹ دی ۱۳۹۱ ساعت توسط آشپزباشی
|

آشپزی ایرانی و غذای ایرانی مطمئنا یکی از بهترین و خوشمزهترینها در دنیاست... پس با آشپزباشی همراه باشید.