نان تست پرشده با موز و شکلات نوتلا

نان تست پرشده با موز و شکلات نوتلا (نوعی ساندویج صبحانه)
مواد لازم برای 2برش نان تست:
2 برش نان تست ترجیحا گندم کامل
موز له شده یا پوره شده 1عدد
تخم مرغ همزده 1عدد
شیر یا خامه 1قاشق غذا خوری
نوتلا به اندازه دلخواه برای پوشش داخلی هر دو برش نان
طرز تهیه:
ابتدا تخم مرغ را با شیر یا خامه خوب هم می زنیم.دوطرف نان را به شکلات
آغشته می کنیم.موز له شده رابین 2طرف نان و روی شکلات ریخته و دوطرف نان را
روی هم قرار می دهیم.2 طرف ساندویج را در مخلوط تخم مرغ خیس میکنیم تا خوب
به خوردش برود.سپس تابه خود را با کمی کره چرب میکنیم و 2طرف ساندویج را
روی حرارت متوسط رو به پایین سرخ می کنیم تا کمی قهوه ای شود.می تواد برای
تزئین از کمی پودر قند استفاده کرد.نوش جان.
+ نوشته شده در یکشنبه ۱۰ دی ۱۳۹۱ ساعت توسط آشپزباشی
|

آشپزی ایرانی و غذای ایرانی مطمئنا یکی از بهترین و خوشمزهترینها در دنیاست... پس با آشپزباشی همراه باشید.