پوره سیب زمینی با قارچ

مواد لازم:
1 کیلوگرم سیب زمینی
4 قاشق غذاخوری (30 میلی لیتر) کره
1 عدد پیاز خرد شده
1 عدد سیر ریز خرد شده
250 گرم قارچ تازه خرد شده
1/2 قاشق چایخوری (2 میلی لیتر) ترخون خشک شده
4/3 پیمانه (180 میلی لیتر) شیر
1 قاشق چایخوری (5 میلی لیتر) نمک
1/4 قاشق چایخوری (1 میلی لیتر) فلفل
4/3 پیمانه (180 میلی لیتر) پنیر چدار رنده شده (ویا هر پنیر دیگر با دلخواه...)
طرز تهیه:
ابتدا سیب زمینی هارا می پزیم و پس از آبکش کردن،بصورت پوره درمی آوریم(له
می کنیم).در یک قابلمه متوسط پیاز و سیر را همراه با 2قاشق کره تفت می
دهیم تا کمی قهوه ای شود وبعد قارچ و ترخون را اضافه تا زمانی که آب قارچ
تبخیر شود.شیر را اضافه کرده و تا زمانی که شیر بجوش بیاید،حرارت را کم
میکنیم تا بماند.سپس سیب زمینی هارا به همراه نمک و فلفل اضافه و خوب هم می
زنیم.پس از اضافه کردن پنیر و کره و ذوب شدن آنها،سریع سرو کنید.

آشپزی ایرانی و غذای ایرانی مطمئنا یکی از بهترین و خوشمزهترینها در دنیاست... پس با آشپزباشی همراه باشید.