ران مرغ کبابی تایلندی

مواد لازم:
12 عدد ران مرغ بدون استخوان و پوست
1/3 پیمانه ریحان تازه خرد شده
1/3 پیمانه گشنیز تازه خرد شده
1 قاشق غذا خوری زنجبیل
1 قاشق غذاخوری سیر خرد کرده
1 قاشق غذاخوری فلفل قرمز خرد کرده
1و 1/2 قاشق غذاخوری سس سویا
1 و1/2 قاشق غذا خوری روغن زیتون
1 و1/2 قاشق غذاخوری شکر قهوه ای(اختیاری)
نمک به میزان دلخواه
طرز تهیه:
تمامی مواد را جز مرغ باهم خوب مخلوط می کنیم.سپس مرغ را اضافه و با مواد
مخلوط و 1الی 2ساعت کنار میگذاریم.پس از این مدت،روی باربیکیو یا کباب پز
کبابش میکنیم تا طلایی رنگ شود.
+ نوشته شده در جمعه ۱۵ دی ۱۳۹۱ ساعت توسط آشپزباشی
|
آشپزی ایرانی و غذای ایرانی مطمئنا یکی از بهترین و خوشمزهترینها در دنیاست... پس با آشپزباشی همراه باشید.