ترافل کیک پنیر

مواد لازم:
پنیر خامه ای 250gm نرم شده در دمای اتاق
1/2 فنجان شکر (یا کمتر)
2 عدد تخم مرغ
1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
1/3 پیمانه از کرم خامه زده شده
کمی نمک
200گرم شکلات نیمه شیرین ذوب شده
طرز تهیه:
فر را روی حرارت 350درجه فارنهایت گرم می کنیم.شکلات را هم باحرارت
غیرمستقیم ذوب می کنیم ومی گذاریم سرد شود.کف قالب مورد نظر را کاغذ مخصوص
شیرینی پزی پهن میکنیم.پنیر خامه ای،شکر،تخم مرغ ها،عصاره وانیل،نمک وخامه
را باهمزن،خوب با هم مخلوط می کنیم.درون قالب ریخته و35 تا 40 دقیقه می
پزیم تا به صورت کیک اسفنجی در آید اما نباید خشک شود.پس از پخت می گزاریم
سرد شود.سپس به شکل های دلخواه و کوچک قالب می زنیم.قطعات کیک پنیر را داخل
شکلات سرد شده به آرامی می غلطانیم تا کاملا با شکلات پوشیده شود و روی
یکبشقاب دارای کاغذ شیرینی می چینیم و2ساعت در فریزر می گذاریم.
آشپزی ایرانی و غذای ایرانی مطمئنا یکی از بهترین و خوشمزهترینها در دنیاست... پس با آشپزباشی همراه باشید.