کیک شکلاتی (ادویه دار)

مواد لازم:
10 اونس (250گرم)شکلات تقریبا خرد شده
7 قاشق غذاخوری کره بدون نمک
5 تخم مرغ بزرگ،به دمای اتاق رسیده
1 فنجان شکر
1/2 قاشق چای خوری دارچین
3/4 قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز
نمک
پودر قند برای تزئین روی کیک
طرز تهیه:
ابتدا فر را به میزان 350درجه فارنهایت گرم می کنیم.شکلات را همراه با کره
با حرارت غیر مستقیم ذوب کرده و از روی حرارت برمی داریم.در ظرفی دیگر تخم
مرغها وشکر را با همزن خوب مخلوط می کنیم و به آرامی به مخلوط شکلات اضافه
کرده و همزمان آرام هم می زنیم.در صورت نیاز هر نوع ادویه وطعم دهنده،در
این مرحله اضافه میکنیم.مواد را درون قالب پوشیده شده با کاغذ مخصوص شیرینی
پزی و چرب شده،می ریزیم .زمان پخت حدود 25دقیقه می باشد.کیک را پس از سرد
شدن،با پودر قند تزئین میکنیم.
+ نوشته شده در جمعه ۱۵ دی ۱۳۹۱ ساعت توسط آشپزباشی
|
آشپزی ایرانی و غذای ایرانی مطمئنا یکی از بهترین و خوشمزهترینها در دنیاست... پس با آشپزباشی همراه باشید.