مواد لازم :

خمير يوفكا : ۲ عدد

سيب زميني : ۴ عدد

جعفري : يك دسته كوچك

پياز تفت داده شده : ۱ عدد ( من شخصا پيازچه را به پياز ترجيح مي دم )

زرده تخم مرغ : ۱ عدد

كمي روغن مايع

نمك ، فلفل و در صورت تمايل كمي پودر آويشن

ابتدا سيب زميني ها را آبپز مي كنيم و بعد پوست كنده همراه با نمك ، فلفل و آويشن له مي كنيم ، بعد از اينكه سيب زميني هاي له شده كمي خنك شد با جفعري و پيازچه خرد شده به آرامي مخلوط مي كنيم ، حالا خمير يوفكا را از وسط به دو قسمت برش مي زنيم و خمير نيم دايره شكل را با فرچه كمي چرب مي كنيم و از قسمت درازاي خمير از مخلوط سيب زميني از يك سمت به سمت ديگر به شكل درازا سيب زميني را پخش مي كنيم ، سپس خمير را به شكل لوله اي مي پيچيم ، بقيه خميرها را هم به همين شكل آماده مي كنيم ، سيني فر را چرب كرده و زرده تخم مرغ را با كمي روغن مايع هم مي زنيم و با فرچه روي گل بورك مي دهيم ، مي توانيم كمي هم كنجد روي بورك بپاشيم .در فر ۱۸۰ درجه مي گذاريم در حدي كه زير و روي بورك ها طلايي شود.

نكته :در صورت تمايل مي توانيد هر خمير يوفكا را به 4 قسمت تقسيم كنيد كه در اينصورت از هر خمير يوفكا 4 عدد بورك بدست مي آيد.
شما میتوانید داخل این بورک از اسفناج وپنیر به جای سیب زمینی استفاده کنید.