غذاي تركيه اي - بورک گل ( بورك سيب زميني)

مواد لازم :
خمير يوفكا : ۲ عدد
سيب زميني : ۴ عدد
جعفري : يك دسته كوچك
پياز تفت داده شده : ۱ عدد ( من شخصا پيازچه را به پياز ترجيح مي دم )
زرده تخم مرغ : ۱ عدد
كمي روغن مايع
نمك ، فلفل و در صورت تمايل كمي پودر آويشن
ابتدا سيب زميني ها را آبپز مي كنيم و بعد پوست كنده همراه با نمك ، فلفل و
آويشن له مي كنيم ، بعد از اينكه سيب زميني هاي له شده كمي خنك شد با
جفعري و پيازچه خرد شده به آرامي مخلوط مي كنيم ، حالا خمير يوفكا را از
وسط به دو قسمت برش مي زنيم و خمير نيم دايره شكل را با فرچه كمي چرب مي
كنيم و از قسمت درازاي خمير از مخلوط سيب زميني از يك سمت به سمت ديگر به
شكل درازا سيب زميني را پخش مي كنيم ، سپس خمير را به شكل لوله اي مي پيچيم
، بقيه خميرها را هم به همين شكل آماده مي كنيم ، سيني فر را چرب كرده و
زرده تخم مرغ را با كمي روغن مايع هم مي زنيم و با فرچه روي گل بورك مي
دهيم ، مي توانيم كمي هم كنجد روي بورك بپاشيم .در فر ۱۸۰ درجه مي گذاريم
در حدي كه زير و روي بورك ها طلايي شود.
نكته :در صورت تمايل مي توانيد هر خمير يوفكا را به 4 قسمت تقسيم كنيد كه در اينصورت از هر خمير يوفكا 4 عدد بورك بدست مي آيد.
شما میتوانید داخل این بورک از اسفناج وپنیر به جای سیب زمینی استفاده کنید.
آشپزی ایرانی و غذای ایرانی مطمئنا یکی از بهترین و خوشمزهترینها در دنیاست... پس با آشپزباشی همراه باشید.