طرز تهیه بادمجان شکم پر

مواد لازم :برای 5-6 نفر
بادمجان :هفت عدد
گوشت چرخکرده :250 گرم
قارچ :150 گرم
پیاز :یک عدد
سیر :یک حبه
ادویه کاری :دو قاشق چایخوری
فلفل قرمز :دو قاشق چایخوری
رب گوجه :سه قاشق غذا خوری
گوجه فرنگی متوسط :چهار عدد
نمک وکره وآبلیمو :به میزان لازم
طرز تهیه :
ابتدا بادمجان ها را به صورت راه راه پوست می کنیم و سپس روی بادمجان یک
برش عمودی به عمق دو سانتیمتر ایجاد می کنیم به طوریکه ابتدا وانتهای برش
حدود یک سانتیمتر بسته باشه .محل برش در تصویر نشون دادم .
بادمجان ها را حدود دو ساعت در آب ونمک قرار می دهیم تا تلخی آن بره
.(البته اگه عجله داشتید ومطمئن هستید بادمجان شیرینه می تونید این مرحله
را حذف کنید وفقط روی آن نمک بپاشید )
+ نوشته شده در جمعه ۱۵ دی ۱۳۹۱ ساعت توسط آشپزباشی
|
آشپزی ایرانی و غذای ایرانی مطمئنا یکی از بهترین و خوشمزهترینها در دنیاست... پس با آشپزباشی همراه باشید.