طرز تهیه ی خوراک لوبیای شیرین

در این روش پخت، لوبیا با چند نوع ادویه مخلوط و با کچاپ و شکر قهوه ای مزه ای شیرین به خود می گیرد. در صورت تمایل می توانید مقدار شکر را کم یا بیشتر کنید. در ادامه مطلب با مواد لازم و طرز تهیه خوراک لوبیای شیرین آشنا می شوید. مواد لازم برای 2 نفر: سینه مرغ ۲۰۰ گرم sیر 2 عدد، رنده یا له شده پیاز متوسط 1 عدد، ریز خرد شده لوبیا چیتی یا قرمز 2 پیمانه پخته شده یا یک و نیم کنسرو لوبیا کچاپ نصف پیمانه شکر قهوه ای یک چهارم پیمانه پودر فلفل قرمز نصف قاشق چای خوری پودر زیره 1 قاشق چای خوری پودر خردل نصف قاشق چای خوری گوجه فرنگی خرد شده نصف پیمانه آب گوجه فرنگی 1 پیمانه سر خالی طرز تهیه: مرحله 1 - کمی روغن در تابه ریخته مرغ و پیاز را به آن اضافه کنید سپس با حرارت ملایم تفت دهید تا نرم و کمی طلایی شود. سیر را بیفزایید و برای 1 دقیقه دیگر تفت دهید. مرحله 2 - ادویه ها را به مخلوط پیاز و سیر اضافه کنید و برای 1 دقیقه دیگر تفت دهید، سپس شکر و کچاپ را بیفزایید. مرحله 3 - گوجه فرنگی خرد شده را همراه با آب آن به اضافه لوبیا به مخلوط افزوده و اجازه دهید برای چند دقیقه با حرارت ملایم پخته و با هم مزه دار شوند تا آب غذا تقریبا کشیده شود. مرحله 4 - خوراک آماده شده را همراه با برنج یا نان سرو نمایید.
آشپزی ایرانی و غذای ایرانی مطمئنا یکی از بهترین و خوشمزهترینها در دنیاست... پس با آشپزباشی همراه باشید.