طرز تهیه شیرینی نارگیلی


اگر طرفدار طعم نارگيل هستيد حتما اين شيريني خوشمزه را انتخاب می‌کنید

 تعداد: 24 عدد

 زمان تهيه: 15 دقيقه زمان پخت: 15 دقيقه

 مواد لازم:

 سفيده تخم‌مرغ: 4 عدد بزرگ

 شكر:‌ يك پيمانه

پودر وانيل: يك قاشق چاي‌خوري

آرد: نصف پيمانه

 پودر نارگيل: 2/1+ 2 پيمانه

 طرز تهيه:

 • در يك ظرف استيل، سفيده تخم‌مرغ، ‌شكر و نمك را بريزيد و ظرف را روي قابلمه آب در حال جوش قرار دهيد و مواد داخل ظرف استيل را هم بزنيد.

 • وقتي مخلوط گرم شد،‌ آن را از روي حرارت برداشته، پودر وانيل، آرد و پودر نارگيل را درون آن بريزيد.

 • درب ظرف حاوي مخلوط را بگذاريد و حدود يك ساعت آن را درون يخچال قرار دهيد. • فر را روي دماي 325 درجه فارنهايت از پيش گرم كنيد.

 • روي سيني فر، ‌كاغذ مخصوص شيريني‌پزي را قرار دهيد و به اندازه يك قاشق، يك قاشق از خمير برداشته و به فاصله 5/2 سانتي‌متر از هم، آن‌ها را روي كاغذ مخصوص،‌ بچينيد.

 • آن‌ها را به اندازه 20- 15 دقيقه يا تا زماني‌كه طلايي رنگ شوند، حرارت دهيد.

• سيني را از فر خارج كرده، در همان جايي كه قرار دارند به مدت 10 دقيقه صبر كنيد تا خنك شوند.