طرز تهیه شیرینی نارگیلی
اگر طرفدار طعم نارگيل هستيد حتما اين شيريني خوشمزه را انتخاب میکنید
تعداد: 24 عدد
زمان تهيه: 15 دقيقه زمان پخت: 15 دقيقه
مواد لازم:
سفيده تخممرغ: 4 عدد بزرگ
شكر: يك پيمانه
پودر وانيل: يك قاشق چايخوري
آرد: نصف پيمانه
پودر نارگيل: 2/1+ 2 پيمانه
طرز تهيه:
• در يك ظرف استيل، سفيده تخممرغ، شكر و نمك را بريزيد و ظرف را روي قابلمه آب در حال جوش قرار دهيد و مواد داخل ظرف استيل را هم بزنيد.
• وقتي مخلوط گرم شد، آن را از روي حرارت برداشته، پودر وانيل، آرد و پودر نارگيل را درون آن بريزيد.
• درب ظرف حاوي مخلوط را بگذاريد و حدود يك ساعت آن را درون يخچال قرار دهيد. • فر را روي دماي 325 درجه فارنهايت از پيش گرم كنيد.
• روي سيني فر، كاغذ مخصوص شيرينيپزي را قرار دهيد و به اندازه يك قاشق، يك قاشق از خمير برداشته و به فاصله 5/2 سانتيمتر از هم، آنها را روي كاغذ مخصوص، بچينيد.
• آنها را به اندازه 20- 15 دقيقه يا تا زمانيكه طلايي رنگ شوند، حرارت دهيد.
• سيني را از فر خارج كرده، در همان جايي كه قرار دارند به مدت 10 دقيقه صبر كنيد تا خنك شوند.
آشپزی ایرانی و غذای ایرانی مطمئنا یکی از بهترین و خوشمزهترینها در دنیاست... پس با آشپزباشی همراه باشید.