طرز تهیه شیرینی گردویی مخصوص  عید


مواد لازم:

 زرده ی تخم مرغ 3 عدد

 روغن مایع 1 قاشق مربا خوری

گردو خرد شد 150 گرم

 شکرآسیاب شده 1 پیمانه

 آرد سفید 1 قاشق غذاخوری

 هل و وانیل از هرکدام نصف قاشق چایخوری

پودر پسته برای تزیین به میزان لازم

 طرز تهیه:

 ابتدا زرده ها را با شکر آسیاب شده حدود 10 دقیقه خوب بزنید ، سپس یک قاشق مرباخوری روغن را به آنهااضافه کرده و خوب با هم مخلوط کنید و پس از آن یک قاشق آرد را .در آخر هم گردوهای خورد شده را داخل این مواد ریخته و به هم بزنید داخل سینی فر را با روغن خوب چرب کرده و با یک قاشق چایخوری مواد آماده شده را با فاصله ی مناسبی که به هم نچسبند گرد گرد بریزید و سینی را داخل فر به مدت10تا 15 دقیقه قرار دهید. پس از سرد شدن روی آنها را با پودر پسته تزیین کرده و در شیرینی خوری چیده، با چای نوش جان کنید .