طرز تهیه شیرینی بادامی در منزل


اين شيريني خوشمزه را كه داراي بادام و زردآلو است، حتما تهيه كنيد و همراه با خانواده ميل كنيد.

مواد لازم: شكر 60 گرم

 كره نرم شده 120 گرم

 آرد گندم 160 گرم

مواد رويه:

 مرباي زردآلو به مقدار لازم

كره ذوب شده 60 گرم

 بادام خرد شده 100 گرم

 شكر 30 گرم

 شير 2 قاشق غذاخوري

 طرز تهيه:

- فر را روي دماي 180 درجه سانتي ‌گراد از قبل گرم كنيد.

 - كره و شكر را با هم آن قدر هم زنيد تا رنگ آن روشن شود و كف كند.

 - آرد گندم را الك كنيد. سپس مخلوط كره و شكر را به آن اضافه كنيد تا مايه نرمي به دست آيد.

 - مايه شيريني را روي سطح آردمالي شده قرار دهيد و آن را به شكل چهارگوش 3 ميلي ‌متري درآوريد و يك ساعت آن را در جاي خنكي قرار دهيد.

 - مدت 20 دقيقه، مايه شيريني را در فر حرارت دهيد.

 - شيريني را از فر خارج كنيد.

 - روي آن‌ مرباي زردآلو بريزيد.

- مواد رويه (كره، بادام، شكر و شير) را با هم مخلوط كنيد و روي شيريني، پخش كنيد.

- 15 الي 20 دقيقه آن‌ را در فر حرارت دهيد (تا زماني كه طلايي رنگ شود).

- شيريني را از فر خارج كنيد و بگذاريد كاملا خنك شود. سپس آن را به صورت نواري برش دهيد.