شکرپاره


مواد لازم :

0.5کیلو آرد (4لیوان )، 250گرم مارگارین (1بسته ) ، 1 لیوان خاکه قند ، 4عدد تخم مرغ ،

1ق.غ. وانیل ، اق.غ. بکینگ پودر ، 1 لیوان فندق .

شربت :

4 لیوان آرد ، 4 لیوان شکر ، 2/1 حلقه لیمو .



طرز تهیه :

مارگارین را در دمای اطاق میگذاریم تا نرم شود .

رویش خاکه قند ریخته با دست خوب ورز میدهیم تا شکر به خورد روغن برود .

با میکسر (همزن برقی ) مخلوط میکنیم .

آرد را درون ظرف گودی ریخته ، رویش وانیل وبکینگ پودر را ریخته مخلوط میکنیم .

قسمت میانی آرد را گود وحوض مانند میکنیم .

مخلوط روغن وشکر را درون حوض ریخته تخم مرغها را رویشان میریزیم .(یکی اززرده ها

را برای مالیدن روی شیرینی ها کنارمیگذاریم ).

با انگشتان آرام آرام آرد را بدرون حوض رانده با مایه میانی مخلوط میکنیم .

ورز میدهیم تا خمیر نرم ویکدستی ، ایجا دشود .

خمیر را رول میکنیم .(استوانه ای ودراز)

با کارد به قطعاتی به بزرگی گردو میبریم .(بدون رول کردن نیز میتوانیم تکه ها را جدا

کنیم ).

خمیر هارا به شکل بیضی یا دایره درآورده ،درون سینی فر چرب میچینیم.

زرده تخم مرغ را هم زده روی شکر پاره ها میمالیم .

وسط هرکدام ،یک فندق میگذاریم .

در فر گرم 170 درجه گذشته میپزیم .

در این اثنا ،شربت راحاضر میکنیم .

درون قابلمه ای آب وشکر را ریخته هم میزنیم و روی شعله میگذاریم .

همینکه شروع به جوشیدن کرد ،آبِ لیمو را افزوده 5دقیقه میگذاریم بجوشد .

شکر پاره ها را بیرون آورده شربت را داغ ، داغ ، رویشان میریزیم .

بعد ازاینکه تمام شربت به خوردِ شکرپاره ها رفت ،آنها را در ظرف زیبایی چیده

سرومیکینم.