کیک کاکائو

مواد لازم:
پودر كاكائو: 100 گرم
كره: 250 گرم
آرد: 500 گرم
آب: 500 میلی لیتر
شكر: 750 گرم
تخممرغ: 4 عدد
بیكینگپودر: 10 گرم
خامه وانیلی: 100 گرم
شكلات تختهای: 300 گرم
روغن گیاهی: 250 گرم
طرز تهیه:
ابتدا پودر كاكائو، كره، آب و روغن را بجوشانید، سپس داخل یك كاسه بریزید و
تكههای شكلات تختهای و شكر را به آن اضافه كنید و آنقدر هم بزنید تا
كاملا سرد شود.پس از این مرحله تخممرغها را در ظرفی ریخته و آرد و بیكینگ
پودر را الك كرده و به تخممرغها اضافه كنید و دوباره مواد را خوب هم
بزنید. سپس این مواد را به مواد قبلی كه شامل پودر كاكائو، كره، روغن و آب
بود اضافه كنید و تمام این مواد را به خوبی مخلوط كرده، آن گاه مخلوط را در
قالب كیكپزی بریزید و در فر با حرارت 170 درجه به مدت 45 دقیقه قرار
دهید. زمانی كه كیك كاملا پف كرد، آماده است. پس از اینكه كیك كاملا سرد شد
روی آن خامه شكلاتی بریزید، در صورت تمایل برای تزیین میتوانید از مربای
گیلاس یا شكلات سفید رنده شده استفاده كنید. این كیك، صبحانهای قوی برای
فرزندان شما خواهد بود.
آشپزی ایرانی و غذای ایرانی مطمئنا یکی از بهترین و خوشمزهترینها در دنیاست... پس با آشپزباشی همراه باشید.