طرز تهیه نان خامه اي خانگي


مواد اولیه :


آب يك پيمانه

تخم‌مرغ چهار تا پنج عدد

نمك 4/1قاشق چايخوري

روغن جامد چهار قاشق سوپخوري

بيكينگ‌پودر قاشق چايخوري

شكر يك قاشق سوپخوري

آرد يك پيمانه

وانيل 3/1 قاشق چايخوري

خامه فرم گرفته به ميزان لازم





طرز تهيه:

فر را با دماي 180 درجه سانتي‌گراد روشن مي‌كنيم. روغن، آب، شكر، نمك و وانيل را درون قابلمه مي‌ريزيم و روي حرارت مي‌گذاريم وقتي به جوش آمد آرد و بيكينگ‌پودر را يك جا به مواد اضافه مي‌كنيم و هم مي‌زنيم تا خمير كاملا جمع شود. بعد خمير را در دماي محيط مي‌گذاريم تا خنك شود. تخم‌مرغ‌ها را دانه دانه به خمير اضافه كرده و خوب مخلوط مي‌‌كنيم. خمير نبايد خيلي شل يا خيلي سفت باشد. بعد درون سيني فر را با كاغذ روغني پوشانده‌ و خمير را داخل قيف مي‌ريزيم و روي سيني شكوفه مي‌‌زنيم و بعد در فري كه از قبل گرم كرده‌ايم به مدت 30 دقيقه در طبقه اول و 15 دقيقه در طبقه دوم قرار داده تا پخته و طلايي شود.

بعد از خنك شدن درون نان‌ها را با خامه يا كرم پر كرده و تزيين مي‌كنيم.