طرز تهیه نان خامه اي خانگي

مواد اولیه :
آب يك پيمانه
تخممرغ چهار تا پنج عدد
نمك 4/1قاشق چايخوري
روغن جامد چهار قاشق سوپخوري
بيكينگپودر قاشق چايخوري
شكر يك قاشق سوپخوري
آرد يك پيمانه
وانيل 3/1 قاشق چايخوري
خامه فرم گرفته به ميزان لازم
طرز تهيه:
فر را با دماي 180 درجه سانتيگراد روشن ميكنيم. روغن، آب، شكر، نمك و
وانيل را درون قابلمه ميريزيم و روي حرارت ميگذاريم وقتي به جوش آمد آرد و
بيكينگپودر را يك جا به مواد اضافه ميكنيم و هم ميزنيم تا خمير كاملا
جمع شود. بعد خمير را در دماي محيط ميگذاريم تا خنك شود. تخممرغها را
دانه دانه به خمير اضافه كرده و خوب مخلوط ميكنيم. خمير نبايد خيلي شل يا
خيلي سفت باشد. بعد درون سيني فر را با كاغذ روغني پوشانده و خمير را
داخل قيف ميريزيم و روي سيني شكوفه ميزنيم و بعد در فري كه از قبل گرم
كردهايم به مدت 30 دقيقه در طبقه اول و 15 دقيقه در طبقه دوم قرار داده تا
پخته و طلايي شود.
بعد از خنك شدن درون نانها را با خامه يا كرم پر كرده و تزيين ميكنيم.
آشپزی ایرانی و غذای ایرانی مطمئنا یکی از بهترین و خوشمزهترینها در دنیاست... پس با آشپزباشی همراه باشید.