کباب نگینی و کباب رول رویال


گوشت چرخ کرده ۷۰۰ گرم (( نصف گوساله بدونه چربی و نصف گوسفندی قلوه گاه))
پیاز رنده شده آب گرفته ۲ عدد متوسط
تخم مرغ ۱ عدد
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
زعفران آب کرده الیت ۲ ق چ
برای نگین وسط و همچنین برای ماریناد جوجه ی کباب رول به کباب ترکی مراجعه کنین و فقط به جای رنگ خوراکی ۲ ق غ زعفران آبزده غلیظ اضافه کنین و از ۲ عدد سینه مرغ که به صورت ورقه های نازک پهن برش زدین استفاده کنین

برای کباب نگینی :
اول گوشت چرخ کرده رو با بقیه مواد مخلوط میکنیم و حسابی ورز میدیم تا چسب گوشتمون زیاد بشه و بعد میگذاریمش ۲ ساعت داخل یخچال تا گوشت حسابی خودشو بگیره
بعد برای رول مرغ از سینه ی مرغ استفاده میکنیم و به ورقه های نازک میبریم و مارینادش میکنیم
بعد از اینکه حسابی مزه دار شد تکه های سینه رو روی تخته کار میگذاریم و با بیفتک کوب فقط از یک طرف میکوبیم تا پهن بشه .باید آروم آروم بکوبیم تا پاره نشه و فقط هم یه روی گوشت رو میکوبیم و بعد کمی از گوشت کبابی میگذاریم وسطش و میپیچیم
و بعد می پیچیمش و سیخ رو از وسطش رد میکنیم

بعد میریم سراغ کباب نگینی:
کباب کوبیده ها رو سیخ میکنیم و نوار های باریکی از سینه ی مرغ میبریم و لابه لای خط هایی که روی کباب کوبیده انداختیم میگذاریم و آروم با چاقو بهش ضربه میزنیم تا نگینها روی کوبیده ها بچسبند و بعد کوبیده ها رو روی آتیش تند و کباب رول ها رو روی آتیش ملایم کباب میکنیم
این کباب فوق العاده شیک و خوشمزس و توی مهمو نیا جواهره میزه غذای شما میشه.