طرز تهیه قطاب خوشمزه
مواد لازم
زرده تخم مرغ 4 عدد
ماست 2 لیوان
آرد 4 لیوان
بکینگ پودر 1 ق م
روغن جامد 1/2 لیوان
مواد داخل قطاب
بادام کوبیده 200 گرم
هل کوبیده 1 بسته
پودر قند 300 گرم
روغن برای سرخ کردن
و پودر قند برای روی قطاب ها
طرز تهیه
زرده ها رو با ماست، روغن و بکینگ پور می زنیم ارد را در چند مرحله اضافه
کرده و در اخر اینقدر ارد اضافه می کنیم و ورز می دهیم تا به دست نچسبد
خمیر را برای یک ساعت و نیم داخل کیسه فریز کنار بخاری یا شوفاژ استراحت می دهیم
بعد خمیر را با وردنه باز کرده با استکان قالب می زنیم ، از مواد به
اندازه ق چ لاش می گذاریم لبه هارو میبندیم و در روغن سرخ می کنیم
بعد گرفتن روغن اضافش و سرد شدن پودر قند روش می پاشیم
این قطاب در حدود 15 روز تو ظرف دربسته یا سلفون کشیده تو یخچال هنوز مثل اولش تازه می مونه :)
+ نوشته شده در جمعه ۲۲ دی ۱۳۹۱ ساعت توسط آشپزباشی
|