سیب زمینی تنوری با سیر و جعفری

مواد لازم:
سیب زمینی درشت خلال شده ،1 کیلو
روغن زیتون ،2 قاشق غذاخوری
نمک به میزان لازم
کره ،2 قاشق غذاخوری
سیر رنده شده ،2 قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده ،پنیر پارمسان رنده شده هر کدام 2قاشق غذاخوری
سیب
زمینی ها رو درشت خلال کن با روغن زیتون و نمک آغشته کن و در ظرف پیرکس یا
سینی فر پهن کن.(فر رو بیست دقیقه قبل با دمای 400 درجه گرم کرده باشی)سیب
زمینی ها باید یک لایه پهن شود و رویش کمی روغن زیتون اسپری کنی.وقتی سیب
زمینی ها برشته شد آنها رو بردار،سیر رو در کره حرارت بده بعد از چند دقیقه
سیب زمینی ها را بهمراه جعفری،پنیر پارمسان به سیر اضافه کن و چند دقیقه
تفت بده......
"نوش جان"
+ نوشته شده در جمعه ۲۹ دی ۱۳۹۱ ساعت توسط آشپزباشی
|
آشپزی ایرانی و غذای ایرانی مطمئنا یکی از بهترین و خوشمزهترینها در دنیاست... پس با آشپزباشی همراه باشید.