پَد پی گَی یک غذای تایلندی

این دستور یک غذای تایلندی میباشد که خیلی سریع در حدود 10 دقیقه آماده میشود و مزه ای متفاوت دارد.
مواد لازم برای 5 نفر:
سینه مرغ 1 عدد
سیر 2 حبه
فلفل دلمه قرمز، نارنجی و سبز نصف از هر کدام، خلالی شده
لوبیا سبز پخته شده 2 پیمانه
سویا سس به مقدار لازم
فلفل سیاه به مقدار لازم
ریحان تازه به مقدار لازم
طرز تهیه:
مرحله 1 - سیر و فلفل قرمز (در صورت تمایل برای تند شدن غذا) را با هم
کوبیده و در مقداری روغن تفت دهید، سینه های مرغ را خلالی خرد کرده، به سیر
افزوده و اجازه داده در حین تفت دادن پخته شود.
مرحله 2 - سویا سس را به مقدار مناسب اضافه کنید. (سویا سس شور مزه است و استفاده زیاد آن باعث شوری غذا میشود)
مرحله 3 - فلفل دلمهها را به همراه فلفل سیاه اضافه کرده و تفت دهید.
مرحله 4 - در نهایت لوبیا پخته و ریحان را افزوده و کمی تفت داده، نیازی
نیست مواد سرخ شوند فقط در حد تفت دادن کافی است تا تازگی سبزیجات حفظ شده و
ریحانها له نشوند، خوراک آماده شده را در ظرف دلخواه چیده و همراه با
برنج سرو نمایید.
آشپزی ایرانی و غذای ایرانی مطمئنا یکی از بهترین و خوشمزهترینها در دنیاست... پس با آشپزباشی همراه باشید.