خواص هلو - آشپزی


اصل هلو از چین بوده است و بعد به ایران آمده و از ایران به اروپا رفته است . هنوز هم در چین ، یک نوع هلوى وحشى مى روید که هسته آن درشت
ولى خود آن کوچک است . در قرون وسطى نام هلو در کتابهاى فرانسه آمده است و دستور داده اند آب هلو را با عسل بجوشانند و شیرین بیان به آن اضافه کنند و بنوشند تا نفس مطبوعى پیدا کنند.کاهش کلسترول و رفع دردهای شکمی برخی از خواص درمانی این میوه درشت، آبدار و شیرین هستند.

خواص درمانی

۱- در درمان بیماری‌های حاد عفونی و نیز بیماری‌های کلیوی و ناشی از کم خونی مفید است.
در کاهش کلسترول خون نقش بسزایی دارد.[پسته به کاهش کلسترول خون کمک می‌کند]
برای درمان بیماری‌های قلبی عروقی مفید است.
۲- در رفع دردهای شکمی موثر است.
۳- برای درمان دردهای روماتیسمی کاربرد دارد.
۴- با تحریک ماده مترشحه معده، عمل هضم را راحت‌تر می‌کند.
۵- در درمان سرفه‌های شدید موثر است.[چطور عطسه و سرفه بیماری را منتقل می‌کنند؟ ]
۶- برای تخفیف خستگی‌های مفرط و نیز حالات افسردگی مفید است.
۷- این میوه با داشتن قند و کربوهیدرات، انرژی از دست رفته را احیا می‌کند و خاصیت انرژی زا دارد.
۸- به خاطر داشتن مقدار بالای فسفر، محافظ سیستم عصبی است و برای درمان افرادی که دچار اختلالات عصبی هستند کاربرد دارد.
۹- محافظ طبیعی سیستم ایمنی بدن است.[تقویت سیستم ایمنی برای پیشگیری از آنفلوانزا]
خوردن هلو به جای صبحانه، عملکرد روده و کبد را منظم می‌کند و خاصیت قلیایی بودن خون را حفظ می‌کند.
۱۰- اگر آب هلو را به صورت لوسیون روی پوست بمالید باعث شفافیت و بازسازی پوست می‌شود.
۱۱- در پوست هلو موادی وجود دارد که لایه‌های چربی بدن را از بین می‌برد، از این رو برای رفع چاقی موثر است.