فوايد انجير

1- کاهش فشار خون
انجير
منبع خوب پتاسيم مي باشد و همان طور که مي دانيم، پتاسيم، عنصري است که
براي کنترل فشار خون به کار مي رود. کمبود پتاسيم، مخصوصا وقتي که غذاها
داراي مقدار زيادي سديم(نمک) باشند، مي تواند موجب بالا رفتن فشار خون شود.
2- کاهش وزن
انجير، منبع خوبي از فيبرهاي غذايي مي باشد. فيبر، اثر مفيدي بر کاهش وزن دارد و گرسنگي را به تاخير مي اندازد.
3- جلوگيري از سرطان سينه
به خاطر داشتن فيبر بالا، از ابتلا به سرطان سينه جلوگيري مي کند.
4- بالا برنده تراکم استخوان
انجير
داراي مقدار زيادي کلسيم (79 ميلي گرم در 224 گرم انجير) مي باشد. تحقيقات
نشان داده است که کلسيم در انجير به همان اندازه کلسيم موجود در شير مي
باشد.
کلسيم، به عنوان بالا برنده تراکم استخوان شناخته شده
است. به علاوه، پتاسيم موجود در انجير، دفع ادراري کلسيم را کاهش مي دهد.
پس انجير يکي از بهترين ها براي افزايش تراکم استخوان مي باشد و از پوکي
استخوان جلوگيري مي کند.
5- جلوگيري از ضعف عضلات
مطالعات نشان داده است که افرادي که روزانه 3 عدد يا بيشتر ميوه مصرف مي کنند، ضعف و انحطاط عضلاني کمتري دارند.
6- انجير منبع خوبي از منيزيم نيز مي باشد.
7- ملين و ضد يبوست است.
8- به بهبود سرفه و نفس کشيدن راحت کمک مي کند.
9- انجير تازه مقدار کمي ويتامين C دارد و بهترين منبع(نسبت به ديگر ميوه ها) ويتامين B6 مي باشد.
10- انجير براي هضم بهتر غذا بسيار مفيد است. براي کم خوني مفيد است.
11- انجير براي افراد داراي کلسترول بالا و اسيد اوريک بالا ، بسيار مفيد است.
12- تشنگي را از بين مي برد.
13- انجير به عنوان دارويي براي توليد انرژي و قوي شدن به کار مي رود.
14- انجير براي افرادي که رشد غير طبيعي دارند، بسيار مفيد مي باشد.
15- از سرطان روده جلوگيري مي کند. انجير جلوي رشد سلول هاي سرطاني را مي گيرد.
16- آنتي اکسيدان زيادي نسبت به ساير ميوه ها دارد.
17- امگا 3 و امگا 6 دارد. پس براي سيستم اعصاب، مغز و قلب بسيار مفيد مي باشد.
18- سديم کمي دارد.
19-
انجير براي بهبود سردرد، دندان درد ، تهوع، تب، نقرس، گوش درد ، سوختگي،
معده درد، ورم چرکي(آبسه) ، بيماري هاي ريوي و بيماري هاي مقاربتي مفيد
است.
آشپزی ایرانی و غذای ایرانی مطمئنا یکی از بهترین و خوشمزهترینها در دنیاست... پس با آشپزباشی همراه باشید.