پیچاق قیمه / خورش بادام اردبیلی

گوشت خورشی ريز خرد شده ، خلال بادام، پياز داغ فراوان ، نمك . فلفل ، كمي رب ، زعفران و آبغوره را با یک استکان آب بپزید.
وقتي خورش جا افتاد آن را داخل ماهی تابه مي ريزيم تا جای بيشتری داشته باشه، بعد با قاشق توی خورش جا باز مي كنيم و تخم مرغ را تك تك و با فاصله به صورت درسته مي شكنيم ، البته اگه فقط از زرده استفاده كنيم مجلسي تراست.
در ماهی تابه را مي بنديم و در انتها روی تخم مرغ ها را با زعفران تزيين مي كنيم.
از ما به شما نصیحت این خورش را حتما امتحان کنید.
+ نوشته شده در شنبه ۱۴ دی ۱۳۹۲ ساعت توسط آشپزباشی
|
آشپزی ایرانی و غذای ایرانی مطمئنا یکی از بهترین و خوشمزهترینها در دنیاست... پس با آشپزباشی همراه باشید.