ته چین مرغ و اسفناج

مواد لازم برای ۴ نفر
اسفناج پاک
کرده نیم کیلو
مرغ پخته و ریش ریش ۴
تکه
برنج ۳ پیمانه
پیاز ۱ عدد
زعفران دم شده به میزان
لازم
ماست چکیده یا سفت ۲ تا ۳ لیوان
تخم مرغ ۳ تا ۴ عدد
سیر
له شده ۳ تا ۴ حبه
نمک و فلفل و روغن به میزان لازم
طرز
تهیه:
برنج رو از قبل خیس کنید.
مرغ رو با پیاز تفت بدید و زعفران و نمک
و فلفل اضافه کنید و با شعله کم با آبی که خودش میندازه, بذارید بپزه! اگر آب لازم
داشت, کمی اضافه کنید. خیلی روی مرغ آب نریزید چون بیمزه میشه.
سیر رو توی تابه
تفت بدید و سرخ که شد, اسفناج رو اضافه کنید. اگه اسفناج تازه است که آب میندازه و
بذارید با آب خودش بپزه و بعد تفتش بدید و سرخ کنید. اگر هم اسفناج فریزی هست که
فقط کافیه با سیر تفت بدید تا آبش جمع بشه و سرخ بشه.
تخم مرغ رو با چنگال بزنید
و به ماست و زعفران و نمک اضافه کنید, بزنید دوباره تا خوب مخلوط بشه و
یکدست.
برنج رو به روش معمول آبکش یا کته ای آماده کنید و با مخلوط ماست و
زعفران و تخم مرغ مخلوط کنید.
روغن رو توی قابلمه بریزید و نیمی از برنج رو کف
قابلمه بریزید و بعد مرغ و لایه بعد اسفناج رو پهن کنید و خوب فشرده کنید و بعد
مابقی برنج رو بریزید و خوب فشرده کنید و باشعله کم بذارید حدود ۱ ساعت دم بکشه یا
توی فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه طبقه وسط حدود ا ساعت بذارید و ربع ساعت
آخر پخت هم طبقه اول بذارید تا ته اون طلایی بشه.
***نکات
*من همیشه
مرغ رو که میپزم, میذارم چند ساعت توی مخلوط ماست و تخم مرغ و زغفران بمونه و بعد
توی آبکش میریزم و مهلوط ماستی از اون که جدا شد, بعد روی برنج میریزمش! اینجوری
مرغ خیلی خوش طعم میشه!
*فراموش نکنید که روی مرغ آب جوش و روی گوشت آب سرد
بریزید تا خوشمزه تر بشن!
*بعضی ها ته چین رو خیلی نازک درست میکنند! ولی
شما قرار نیست به مهموناتون ته دیگ بدید, اونا قراره ته چین بخورن!!
*معمولا
برای ته چین برنج رو کمی باید دون تر بردارید.
*یادتون نره که پیاز مرغ رو
خلالی کنید تا بعد بتونید اونو راحت از مرغ جدا کنید تا منظره بدی به مرغ ته چین
نده!

آشپزی ایرانی و غذای ایرانی مطمئنا یکی از بهترین و خوشمزهترینها در دنیاست... پس با آشپزباشی همراه باشید.