پلو بندری & انواع پلو

مواد لازم برای 4 نفر:

برنج 3 پیمانه

پیاز خلال شده 1 عدد

سیر کوبیده شده 5 حبه

ادویه کاری، نمک و فلفل سیاه و روغن به میزان لازم

گوجه فرنگی فیله شده و خرد شده 2 عدد

کنسرو تن ماهی 2 عدد

سبزی شامل تره، جعفری، گشنیز، شوید و ترخان از هر کدام 40 گرم پاک شده

زعفران به دلخواه


طرز تهیه:

برنج رو برای 2 تا 3 ساعت با آب و نمک خیس کنید.
پیاز و سیر رو در ماهیتابه تفت بدید و وقتی سرخ شد، سبزی و فیله گوجه و نمک و فلفل و ادویه کاری و تن ماهی رو اضافه کنید و بذارید تا تفت بخوره.

برنج رو به روش کته یا آبکش آماده کنید و مواد رو روی برنج بذارید تا دم بکشه و موقع سرو با برنج مخلوط کنید.

***نکات


*طعم این پلو باید تند باشه، اگر با تندی مشکلی ندارید، پس حتما پودر فلفل قرمز هم بریزید.

*اندازه تمام سبزی ها بر مبنای پاک شده اوناست، که پاک نشده تره، حدود 55 گرمه و پاک نشده بقیه دو برابره!

*میتونید نیمی از تن ماهی رو برای روی پلو کنار بذارید و موقع کشیدن روی پلو بدید.