دمپخت میگو

مواد لازم برای ۳ تا ۴ نفر:
میگو ۲۰۰ گرم
برنج ۳ پیمانه
ماش تقریبا ۱ پیمانه
پیاز ۲ تا ۳ عدد
ادویه ها ۱ قاشق سوپخوری
پودر لیمو عمانی ۱ قاشق سوپخوری
نمک و روغن به میزان لازم
مواد لازم برای سس:
سیر له شده ۳ تا ۴ حبه
روغن زیتون ۲ قاشق سوپخوری
گشنیز خرد شده ۵ تا ۶ قاشق سوپخوری
فلفل قرمز به میزان لازم
تمر هندی بدون هسته ۱ پیمانه
طرز تهیه:
میگو ها رو پاک کنید و رگ کمرشون رو دربیارید و بشویید.
برنج و ماش رو از قبل کمی خیس کنید و ماش رو جدا بپزید.
۲ تا از پیاز ها رو سرخ کنید و به اونا میگوها رو اضافه کنید و برای ۵
دقیقه تفت بدید و پودر لیو عمانی و ادویه ها و نمک رو بزنید و حرارت رو
خاموش کنید.
ماش رو جدا بپزید. ۱ عدد پیاز دیگه رو سرخ کنید و ماش
رو به اون اضافه کنید و تفت مختصری بدید . روی اون کمی آب بریزید نمک
اضافه کنید و برنج رو به حالت کته دم بدید. مایه آماده میگو رو روی کته
بذارید و اجازه بدید تا برنج دم بیاد و موقع کشیدن با پلو مخلوط کنید.
طرز تهیه سس:
سیر رو تفت بدید و گشنیز و فلفل رو اضافه کنید و کمی تفت بدید. روی سبزی
کمی آب بریزید و بذارید تا بپزه. تمر هندی رو توی یه کاسه بریزید و آب جوش
روی اون بریزید و بهد اونو چنگ بزنید تا شیره اون در بیاد و از صافی رد
کنید و به سبزی اضافه کنید و بذارید تا سس غلیظ بشه و موقع سرو روی دم پخت
بدید.
***نکات
*ادویه ها شامل ادویه کاری, پلویی و زردچوبه و فلفل سیاه است.
*این غذا مربوط به کشورهای عربی حوزه خلیج فارسه!

آشپزی ایرانی و غذای ایرانی مطمئنا یکی از بهترین و خوشمزهترینها در دنیاست... پس با آشپزباشی همراه باشید.