● از بین بردن بوی غذا:
چنانچه خانه شما از بوی غذا پر شده (به خصوص وقتی قرار است میهمان نیز داشته باشید!) از دود اسپند و یا دود خاكشیر استفاده كنید. با دود كردن دارچین هم می توانید بوی غذا را كاملاً از بین ببرید.
● رب گوجه فرنگی
۱) متأسفانه بسیاری از خانم ها بعد از خرد كردن گوجه برای درست كردن رب، آب سفید آن را دور می ریزند، تا رب آن ها قرمزتر شود، در صورتی كه این عمل كاملاً اشتباه است، چون تمام املاح معدنی لازم برای بدن داخل همان آب سفید است. در ضمن همین آب سفید مانع فاسد شدن رب می شود.
۲) چند قاشق آبلیمو به مایه ماكارونی بیفزایید تا ماكارونی شما لذیذتر شود.
● خوشمزه تر شدن دلمه برگ مو
برای بهتر شدن دلمه برگ مو از چاشنی تمرهندی مخلوط با آب استفاده كنید.
● كوكو سبزی خوشمزه می شود
اگر مواد كوكو سبزی را آماده كرده اید، دست نگهدارید و كمی هم گردوی خرد شده و زرشك به آن اضافه كنید، كوكوی شما بسیار خوش خور و خوش طعم خواهد شد.
● ته دیگ خوشمزه
اگر برای ته دیگ از نان لواش استفاده می كنید بعد از روغن كمی شوید بپاشید، بعد نان را قرار دهید، بی تردید به مذاقتان خوش خواهد آمد.
● ماهی با وانیل
برای رفع بوی ماهی به هنگام سرخ كردن كمی وانیل به نمك مورد استفاده برای ماهی اضافه كنید.
● تنوع در ته دیگ
برای تنوع در ته دیگ از مواد دیگری هم می توان استفاده كرد: كدو حلوایی، برگ های ضخیم كاهو، اسفناج (برای باقلاپلو و سبزی پلو).