پاستا میگو & انواع پاستا



مواد لازم:
پاستا فتوچینی 100 تا 150 گرم
میگو خام کاملا پاک شده 400 گرم
نمک 1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه یا قرمز و نمک به میزان دلخواه
آرد 2 قاشق غذاخوری
روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
کره 1 قاشق غذاخوری
آب مرغ کم نمک 1 و 1/4 فنجان
خامه سفت 1/2 فنجان
یک نوع ادویه دلخواه 1/2 قاشق چایخوری

طرز تهیه:
ابتدا فتوچینی هارا همراه با آب و کمی نمک می پزیم.
میگو هارا با نمک و فلفل خوب مخلوط می کنیم و سپس آرد را نم نم اضافه و همه میگو هارا به آن آغشته می کنیم.کره و روغن زیتون را در یک قابلمه متوسط روی حرارت متوسط رو به بالامی گذاریم.میگو هارا به روغن اضافه و تا زمانیکه کمی قهوه ای شوند تفت می دهیم.سپس میگو هارا جمع کرده و آب مرغ را درون روغن می ریزیم می گذاریم تا 5 دقیقه بماند و بعد حرارت را کم کرده و خامه را اضافه و بطور مداوم هم می زنیم تا غلیظ شود.هر گونه طعم دهنده یا ادویه را در این مرحله اضافه می کنیم.حال پاستا ها و میگو ها را به سس اضافه و خوب با هم ترکیب می کنیم.