مرغ برگر

مواد لازم:
2 قاشق غذا خوری یا بیشتر روغن
1 پیاز کوچک ریز خرد شده یا رنده شده
1/2 فلفل دلمه ای ریز خرد شده
1 ساقه کرفس ریز خرد شده
نمک و فلفل به میزان دلخواه
400 تا 450 گرم گوشت مرغ چرخ شده
4 نان همبرگر
کاهو، گوجه فرنگی، سس مایونز، برای سرو کردن
طرز تهیه:
ابتدا در یک تابه پیاز،فلفل دلمه ای،کرفس ونمک و فلفل را در 1قاشق روغن
داغ تفت می دهیم.حدود 8 تا 10 دقیقه کافیست.از روی حرارت بر می داریم تا
سرد شود و سپس این مواد را با مرغ و کمی نمک و فلفل خوب مخلوط می کنیم.مواد
را به 4 قسمت تقسیم نموده،هر کدام را به شکل برگر در آورده و در کمی روغن
سرخ می کنیم.برای هر طرف آن 6 تا 8 دقیقه تا زمانی که کمی قهوه ای شود
کافیست.حال داخل نان ها می گذاریم و به همراه کاهو،گوجه و سس مایونز سرو می
کنیم.
+ نوشته شده در دوشنبه ۱۱ دی ۱۳۹۱ ساعت توسط آشپزباشی
|

آشپزی ایرانی و غذای ایرانی مطمئنا یکی از بهترین و خوشمزهترینها در دنیاست... پس با آشپزباشی همراه باشید.