چیزبرگر کلاسیک

مواد لازم برای 4برگر:
900گرم تا 1کیلو گوشت گاو چرخ شده
2 قاشق چای خوری نمک
1 قاشق چای خوری فلفل سیاه و سفید
3 اونس پنیر چدار یا پنیر مخصوص چیزبرگر قطعه قطعه شده ویا ورقه ای
4 عدد نان همبرگر
2 عدد گوجه فرنگی ورقه شده
1عدد پیاز ورقه شده خام ِیا کمی تفت داده شده
برگ کاهو
روغن برای سرخ کردن
طرز تهیه:
ابتدا کمی روغن در تابه می ریزیم و روی حرارت متوسط گذاشته تا داغ
شود.گوشت را با نمک و فلفل خوب ورز داده تا نرم شود و به 4قسمت تقسیم می
کنیم و به شکل برگر در آورده و در تابه سرخ می کنیم.برای هر طرف هر کدام
6تا10 دقیقه لازم است.زمانیکه هر برگر سرخ شد پنیر را رویش گذاشته تا کمی
که آب شد بلافاصله داخل نان گذاشته و با کاهو،پیازو گوجه فرنگی سرو می
کنیم.
نکته:می توانید برای مزه دار شدن گوشت،1عدد فلفل دلمه ای سبز رنده و به گوشت اضافه و چند ساعت بماند.

آشپزی ایرانی و غذای ایرانی مطمئنا یکی از بهترین و خوشمزهترینها در دنیاست... پس با آشپزباشی همراه باشید.