وقتی غذاهای سرخ كردنی به ته ظرفمیچسبد، ظرف را در سینك آشپزخانه یا درظرف بزرگی از آب سرد قرار دهید وسپس بایككاردك آشپزی یا یك كفگیر، محتوی داخل ظرفرا جدا كنید. این كار، در شستن ظرف نیز كمكزیادی به شما خواهد كرد و به آسانی شستهمیشود.
+ نوشته شده در دوشنبه ۲۷ آذر ۱۳۹۱ ساعت توسط آشپزباشی
|
آشپزی ایرانی و غذای ایرانی مطمئنا یکی از بهترین و خوشمزهترینها در دنیاست... پس با آشپزباشی همراه باشید. لینک کانال آشپزباشی در تلگرام: http://telegram.me/katrinchef