برگر تند

برگر تند (مخصوص کسانی که از غذاهای تند و ادویه دار خوششون میاد)
مواد لازم:(برای 8برگر)
1 قاشق چای خوری زیره سبز
1 قاشق چای خوری تخم گشنیز
1 قاشق چای خوری فلفل سیاه
1 قاشق چای خوری دارچین
3 قاشق چای خوری فلفل قرمز
1 سیر ریز خرد شده
2 قاشق چای خوری نمک
800 گرم گوشت گوسفند چرخ کرده
ماست طعم دار شده با نعنا و تخم گشنیز
روغن زیتون یا آفتاب گردان برای سرخ کردن
چند برگ کاهو،خیار و پیاز های حلقه شده برای سرو
طرز تهیه:
ابتدا در یک تابه،زیره،تخم گشنیز،فلفل سیاه و دارچین را کمی تفت داده(حدود
1دقیقه یا بیشتر) و1 ساعت کنار می گذاریم.سپس ادویه را به گوشت اضافه کرده
و با دست خوب ورز می دهیم.نیازی به روغن فراوان نیست.کمی رغن در تابه
ریخته و میگذاریم تا داغ شود.گوشت را به 8تکه تقسیم و با دست به گوشت شکل
می دهیم ودر روغن سرخ می کنیم.زمان مورد نیاز برای هرتکه،بسته به اندازه
هرکدام دارد،اما با توجه به مواد،4یا 5دقیقه برای هرکدام کافیست.پس ازسرخ
شدن،به همراه کاهو،خیار،پیاز و همچنین ماست طعم دار سروش می کنیم.

آشپزی ایرانی و غذای ایرانی مطمئنا یکی از بهترین و خوشمزهترینها در دنیاست... پس با آشپزباشی همراه باشید.