لازانیا رولتی

مواد لازم:
200 گرم گوشت چرخ کرده
2 قاشق غذاخوری پیاز خرد شده
2 حبه سیر خرد کرده
400گرم گوجه فرنگی ریز خرد شده یا رنده شده
½ قاشق چای خوری نمک
½ قاشق چای خوری پونه خشک
فلفل قرمز به میزان دلخواه
1 و ¼ فنجان پنیر پیتزا
1/2فنجان پنیر پارمسان (اختیاری)
1 عدد تخم مرغ
1 یا بیشتر قاشق غذا خوری جعفری تازه خرد کرده
6 برگ لازانیا
طرز تهیه:
ابتدا برگ های لازانیا را 5تا7دقیقه در آب و نمک می پزیم.
در یک تابه متوسط ابتدا سیر و پیاز را تفت می دهیم و گوشت را اضافه می
کنیم تا زمانیکه رنگ گوشت صورتی شود.سپس گوجه فرنگی،نمک و فلفل را اضافه می
کنیم تا زمانیکه خوب بجوشد تا 15دقیقه.سپس در ظرفی تخم مرغ،بخشی از
پنیرپیتزا رنده شده وپنیر پارمسان(اختیاری) را همراه با پونه و جعفری مخلوط
کرده .از این مخلوط روی برگه های لازانیا پخش می کنیم واز مخلوط گوشت
1یا2قاشق روی هرکدام گذاشته و هرکدام را جداگانه میپیچیم و داخل ظرف فر چرب
شده میچینیم.اگر از مخلوط گوشت باقی مانده روی رول ها میریزیم.حدود 20 تا
30 دقیقه با حرارت 375درجه فارنهایت میپزیم وسپس از فر در آورده وبقیه پنیر
هارا رویشان می پاشیم و دوباره تا زمانیکه پنیر خوب آب شود داخل
فرمیگذاریم.
آشپزی ایرانی و غذای ایرانی مطمئنا یکی از بهترین و خوشمزهترینها در دنیاست... پس با آشپزباشی همراه باشید.