غذاي تركيه اي - پلوي بلغور
مواد لازم :
بلغور گندم : 1.5 ليوان
گوجه فرنگي : 2 عدد
پياز : 1 عدد
رب : 1 قاشق غذاخوري
آب و يا آب گوشت و مرغ : 2.5 ليوان
كره : 50 گرم
نمك وفلفل به مقدار دلخواه و در صورت تمايل كمي زردچوبه
(نكته : بلغورهاي تركيه نيازي به خيس كردن ندارند و زودپز هستند اما اگر
از بلغورهاي ايران استفاده مي كنيد حتما از چند ساعت قبل خيس كنيد )
ابتدا كره را در قابلمه آب مي كنيم ( براي اينكه كره نسوزه خيلي كمي روغن
مايع اضافه كنيد ) ، پيازهاي خرد شده را اضافه كرده كمي تفت مي دهيم ، بعد
رب را همراه با پياز داغ كمي تفت مي دهيم و سپس گوجه فرنگي ريز شده ، نمك ،
فلفل و زردچوبه را اضافه مي كنيم ، وقتي آب گوجه فرنگي كشيده شد بلغور
گندم را همراه با آب ( يا آب گوشت ) در قابلمه مي ريزيم و مي گذاريم آب
بلغورها كاملا كشيده شود ، سپس به مدت 15 دقيقه دم مي كنيم .
پیشنهاد : در صورت تمايل مي توانيد سيب زميني خرد شده و يا فلفل دلمه اي هم به پلوي بلغور اضافه كنيد.